keskiviikko 22. toukokuuta 2019

S Haluavat mieluummin poliittisesti korrekteja mollosilmädemoneita kuin metallimusiikkia

Kylläpä on metalliskenen suurimmat mediat menneet munattomiksi. Metal Blast just kirjoittelee, miten Phil Anselmo oli tosi loukkaava, kun meni kännipäissään huutamaan "white power!" Siis sama jäbä, jolla on muun muassa biisi nimeltään "Fucking Hostile".

Ja sitten joku Metal Sucks on toinen hyväkäs. Nämä kirjoittelee jatkuvasti artikkeleja siitä, miten on surullista, kun nykyinen black metal ei ole inklusiivista ja aiheuttaa surua ja murhetta esimerkiksi juutalaisille ja muslimeille, jotka tahtoisivat vaan tulla nauttimaan hyvästä musiikista ja chillailemaan hei rento meininki.

Missä vaiheessa metallista - eli genrestä, joka on käytännössä rakentunut kapinalle ja loukkaavuudelle - on tullut jokin safe zone, jossa ei saa sanoa rumasti, että kaikki bidimorfiset judeokristityt oravat voi tuntea olonsa turvalliseksi?

Silloin, ku minä olin nuori, ja joku sano hevarille "oot paha ja tuhma", niin hevari vastasi "turpa kiinni tai poltan sun kirkon". Sitte se poltti sen kirkon riippumatta siitä, sulkiko se turpansa vai ei.

Nuoriso on mennyt pilalle. Onneksi on Burzum. Varg Vikernes ei ainakaan teeskentele.

[Jiri Keronen Facebookissa 10.5.2019. Ulostulonsa oheen liitti Youtubesta löytyvän epäkorrektin videon, jonka pitäisi olla kauhistuttava asia tosisuvaitsevaisten mielestä. Mutta nämä ihmiset eivät pidä tämän muisikin loukkaamia ihmisiä oikein ihmisinäkään, koska nämä eivät kannata imperialistista aatetta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti