perjantai 12. huhtikuuta 2019

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson oli mukana masinoimassa laitonta metallimusiikin vastaista kampanjaa

Äärivasemmistolaiset masinoivat Internetissä spam-and-destroy-kampanjan, jossa he lähettelivät anonyymisti painostavia viestejä muun muassa tapahtumaan lippuja myyvälle Tiketille ja Levykauppa Äxälle sekä tapahtumapaikkana olleelle Gongille. Viesteissä uhkailtiin muun muassa boikoteilla, maineen tahrimisella ja muilla vastaavilla asioilla, mikäli Naer Mataronin ja Sielunvihollisen esiintymistä ei peruuteta. Antifa-aktivistit soittelivat jopa suoraan Gongin työntekijöille, joilla ei ollut mitään tekemistä itse tapahtuman kanssa.

Turku Saatanalle -painostus ulottui jopa parlamentaariselle tasolle. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson lähetti ravintola Gongin edustaja Mirva Merimaalle sähköpostiviestin, jossa hän muun muassa uhkaili, että mikäli keikkaa ei peruta, on todennäköistä, että Gongia kohtaan käynnistetään laaja ja näkyvä boikottikampanja. Lopulta Gongi ilmoitti, etteivät Naer Mataron tai Sielunvihollinen esiinny tapahtumassa. Facebookissa Andersson kehui painostuskampanjaa kirjoittamalla ”Hienoa toimintaa”.

Naer Mataronin ja Sielunvihollisen keikka Turussa jouduttiin perumaan, mutta Metallihelvetti päätti järjestää Vantaan Bar Rock Bearissa tapahtuman Revanssi Saatanalle, jossa kielletyt bändit esiintyivät. Antifa ei jättänyt myöskään tätä tapahtumaa rauhaan, vaan ennen keikkaa joukko äärivasemmiston sankareita kävi tukkimassa Bar Rock Bearin vessoja jonkinlaisella laastilla. Keikka itse sujui erinomaisesti, vaikka antifa onnistuikin aiheuttamaan jopa 30 000 euron vahingon.

[Jiri Keronen Vae victis -blogissaan 7.2.2019 julkaisemassaan merkinnässä Äärivasemmisto vastaan black metal]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti