sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

S Äärivasemmistolaiset todellakin vihaavat metallimusiikkia

Maaliskuussa 2018 antifasistit yrittivät vaatia black metal -legenda Taaken esiintymisen kieltämistä, tosin tuloksetta. Äärivasemmisto oli aikaisemmin onnistunut perumaan Taaken keikan New Yorkissa antifasistisen painostuskampanjan avulla. Antifasistit olivat muun muassa uhkailleet hakkaavansa Taaken keikalle osallistuneet fanit.

”Tämä on täydellinen osoitus siitä, miten valheita ja vääriä totuuksia ja syytöksiä levittämällä sekä väkivallalla uhkailemalla pieni ryhmä vasemmistokiihottajia pystyy pakottamaan agendaansa valtavirran kurkusta alas ja riistämään musiikinkuuntelijoilta vapauden osallistua haluamilleen keikoille ja elää elämäänsä ilman kostoiskun pelkoa,” Taake kommentoi.

Joulukuussa 2018 oululainen Turpajuhulat-musiikkitapahtuma ilmoitti Curse Upon a Prayerin keikan perumisesta. Virallista syytä perumiselle ei annettu, mutta ilmeisesti Tilaa kulttuuria ry oli saanut viestejä, joissa Curse Upon a Prayerin kerrottiin olevan natsifasisti johtuen bändin islam-vastaisista lyriikoista.

Tammikuussa 2019 uusvasemmistolaiset onnistuivat painostamaan Ääniwalli-klubia perumaan metallitapahtuma Perkelefestin. Antifasistien mukaan tapahtumaan soittamaan kiinnitetyt Wintermoon, Antimateria ja Aegrus olivat natsifasisteja, koska bändit olivat esimerkiksi soittaneet samoilla keikoilla ja festareilla kuin natsibändit. 

[Jiri Keronen Vae victis -blogissaan 7.2.2019 julkaisemassaan merkinnässä Äärivasemmisto vastaan black metal]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti