perjantai 12. huhtikuuta 2019

S Vihapuhepoliisihenkilö Keijon päiväkäsky

Haluan vielä kiittää sosiaalisen median kautta saamastani tuesta ja mielenkiinnosta. Olen ilahtunut palautteesta, että materiaalini ovat piristäneet päiväänne. Nauru pidentää ikää, paitsi ehkä oikeussalissa. Nyt vetoan teihin kaikkiin: jos haluatte viedä asiaa eteenpäin, noudattakaa alla olevaa Keijon päiväkäskyä:
  • Mieti tätä tositarinaa vasten, ketä kannattaisi äänestää kevään vaaleissa. Keijo ei tee puoluepoliittisia suosituksia, mutta älkää äänestäkö satiirihahmoja ja pellepuolueita. Ensi vaalikaudella he kyllä kriminalisoivat ”vihapuheen”, ”maalittamisen” ja minkä tahansa uudisyhdyssanan, jonka joku satiirikko on twitteriin vuotta aikaisemmin läpällä heittänyt.
  • Ota talteen Keijon Twitter-materiaaleja, jaa niitä eteenpäin ja pyri herättämään myös vakavampaa keskustelua. Facebook-ryhmä tai Wikipedia-artikkeli eivät myöskään olisi mahdottomia, jos kova tekijä löytyy.
  • Jaa tätä kirjoitusta ja mieti vakavissasi, voisitko olla Keijon puolella vapaamman, arvokkaamman, uskottavamman ja myös aidosti hauskemman tulevaisuuden hyväksi.
  • Toimi suunnitelmallisesti, äläkä hötkyile. Sama mentaliteetti auttoi menneitä sukupolvia myös punaisen valpon Suomessa.
  • Älä öykkäröi tai lietso vihaa, vaan vaali Keijon perintöä. Pysy viileänä ja muista puhua kivasti.
[Keijo Kaarisade, vihapuhepoliisihenkilö, blogissaan 9.4.2019 julkaisemassaan merkinnässä Keijo Kaarisateen tekijän viesti Suomen kansalle vaalien alla]

[PS. George Orwellin romaaniklassikosta 'Vuonna 1984' juttua Wikipediassa julkaistussa artikkelissa. Joka luultavasti jossain vaiheessa tullaan poistamaan tai sensuroimaan.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti