maanantai 1. huhtikuuta 2019

S Halla-aho: He luottavat äänestäjien huonoon muistiin

Hallituspuolueet, ja osin punavihreä oppositiokin, luottavat äänestäjien huonoon muistiin. Niitä on syytä muistuttaa koko kevään ajan aiemmista sanoista, teoista ja tekemättömyyksistä.

Ongelma ei ole syntynyt itsestään. Se on tulos sinisilmäisestä, omista kansalaisista piittaamattomasta politiikasta. Yli 30 000 arabia, afgaania ja somalia päästettiin esteettä marssimaan Ruotsista rajan yli syksyllä 2015.

Pääministeri Sipilä esitti tulijoille avoimen kutsun lupaamalla näille talonsa Kempeleestä. Silloinen sisäministeri Orpo sanoi, ettei ketään voi pysäyttää tai palauttaa, ja että tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Sisäministeriön kansliapäällikkö Nerg vakuutti, että jokaisen tulijan taustat tiedetään.

Ironisesti juuri Kempele sai ensimmäisenä maistaa uutta normaalia, kun kaksi turvapaikanhakijaa raiskasi samana syksynä 14-vuotiaan tytön. Sen jälkeen moni on kokenut saman kohtalon. Tai päässyt jopa hengestään esimerkiksi Kajaanissa, Porissa ja Turussa.

On myös syytä muistaa, että vaikka tilanne kärjistyi vuonna 2015, se ei syntynyt vuonna 2015. Humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka on ollut leväperäistä aina 90-luvun alusta, jolloin ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen Neuvostoliitosta. Ongelmat ovat kasautuneet ja pahentuneet vuosien saatossa niin porvarillisten kuin vasemmistolaisten hallitusten hiljaisella siunauksella. 

[Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho 25.1.2019 MTV:n sivuilla julkaistussa kolumnissaan Huono maahanmuutto on valinta, ei kohtalo]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti