maanantai 29. huhtikuuta 2019

S Suomen virallisen evankelisluterilaisen kirkon edustaja Kai Sadinmaa heiluttaa surutta Hitler-korttia

Vasemmistoliiton ohella Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa edustava Kai Sadinmaa heiluttaa surutta natsi-, rasisti- ja fasistikorttia. Jotkut tuntuvat ihan tosissaan joutuneensa taisteluun hyvän puolelle pahaa vastaan, kun vaalitulos ei satu miellyttämään. Kunnianloukkauspykälänkin tunnusmerkistö täyttyy näissä jutuissa heittämällä, mutta se nyt on asianomistajarikos joten siihen en puutu sen enempää.

Sadinmaan kohteena on paitsi perussuomalaiset puolueena, myös toinen kirkon edustaja, piispa Laajasalo, joka suostuu ylipäänsä keskustelemaan Sadinmaan demonisoinnin kohteen kanssa.

Ja miksikö minä näitä levitän? Tietysti siksi, että uskon tämän hyödyttävän perussuomalaisia. Mitä enemmän vastustajat tällaista vihapuhetta, mustamaalausta ja suoranaista valehtelua levittävät, sitä useammat tolkun ihmiset rupeavat ottamaan selvää itse asiasta.

[Oula lintula 20.4.2019 Facebookissa. Ulostuloon liittyy Kai Sadinmaan tai kaisadinmaan, kuten tuolla lukee, blogikirjoitus Kirkon tehtävä ei ole siunata rasistista nationalismia.] 

[PS. Jos ihminen on osa löllösuvaitsevaisleiriä (en itse viitsi yleensä käyttää leimakirvestä "suvakit"), niin hän Varustelekasta voi saada ostettua itselleen pakan Hitler-kortteja. Niitä on sitten kiva lätkiä tutuille ja tuntemattomille.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti