maanantai 10. joulukuuta 2018

S Miljoonat työntyvät tihentymät

Savorinen on tehnyt uraauurtavaa työtä kaiken teorian (= ToE) kehittämisessä. Samalla on tullut haukuttua perusteellisesti toimimaton nykytiede ja hölmöt tieteilijätunarit. Kun ottaa huomioon ainakin parisataa opetusvideota, pari adressia ja lähes 20 vuoden tauoton, tuhansien viestien mittainen ja sitkeä puurtaminen osp-opetustyössä maailman eri foorumeiden kautta vauvafoorumeita myöten, niin tuolla meriitillä pitäisi jo irrota fysiikan (varjo?-) Nobel-Prize ihan kevyesti.

Tehokas opetustyö on perustunut saman asian toistoon, mikä onkin oppimisen kannalta merkittävä oivallus. Useat eri keskustelufoorumeita lukevat osaavatkin nuo OSP-teesit ja sen avainkohdat ulkoa. Ja jos joku asian on jäänyt epäselväksi, niin katsoo vain youtubesta (tai vauvafoorumista!) nuo opetusvideot uudestaan.

Osp:n validointi ja verifiointi on tässä melskeessä unohtunut tyystin, mutta nou hätä. Osp-teoria on niin selväpiirteinen ja yksinkertainen, että hölmöinkin oivaltaa sen heti, jotta ei siihen mitään perusteluja tai ilmiön havannointia tarvita.

Kaikki maailman asiat ja ilmiöt aina lapsen saamista myöten kun perustuvat ziljooniin laajeneviin tihentymiin ja työntävään voimaan. (Vilahtaahan siellä höysteenä vanhaa valoa ja muutakin pientä kuriositeettiä). Jotta täytyy olla toivottoman tyhmä, jos ei heti sisäistä sitä, mihin osp perustuu.

Tosin tiettävästi suunnitteilla on viedä pitkä peltikouru avaruuteen James Webb-teleskoopin eteen, jotta sitkeimmätkin epäuskoiset tajuavat osp:n oikeellisuuden. Tarvii vain laskea kouruun kertyneitten fotonien määrä, niin epäilijät saadaan hiljaiseksi! 

[nimimerkki "Lehätti" Tiede-lehden keskustelupalstalla 27.11.2018 julkaisemassaan viestissä keskusteluketjussa Terveiset tiede.fi keskustelijoille, uudestaan.. Nimimerkki "Lähetti on viime aikoina jatkanut kyseisen mieleenpainuvan ympäri maailmaa esiintyneen henkilön "ilosanoman" levittämistä. Hän väittää, ettei ole tämä henkilö, vaan pelkkä sanansaattaja. Onneksi on kuitenkin ilmaantunut palstalle nimimerkki "Lehätti", joka osaa oikein hyvin kuvata, mistä siinä kaikessa on kysymys. 3.12. Herran vuonna 2018 hän oli myös julkaissut palstalla seuraavan mainion tekstinpätkän:]

Lukijat ihmettelevät sitä, miksi pastori Savorinen saarnaa vuosikymmenistä toiseen pakkomielteisesti jumalastaan osp:stä toistaen jatkuvasti samoja laajentuvia tihentymiään ja harventumiaan. Samalla hän pelottelee ja halveeraa paholaisesta, eli nykytieteestä ja kertoo tiedemiesten olevan vääräuskoisia, jotka joutuvat ikuiseen kadotukseen.

Järkevä ja järjissään oleva ihminen ei leikkisi lähetyssaarnaajaa, vaan kokoaisi omille sivuilleen havaintonsa fysiikasta ja osp:n perusteet, eikä kiusaisi lukemattomien keskustelusivustojen lukijoita ( esim. vauvafoorumia) samoilla jankutuksellaan vuosikymmenestä toiseen.

Mitäpä, jos lopettaisit tuon pakkomielteisen saarnaamisen yleisillä keskustelufoorumeilla, kirjoittaisit keskeiset teesisi vain omalle sivustollesi ja välttäisit sielläkin tuota neuroottista pakkotoistoa, eli iänikuista saman asian jankutusta. Edelleen, kirjoittaisit artikkeleita osp:stä vain arvostetuille tiedesivuistoille (etkä kiusaisi tavallisia tyhmiä lukijoita osp:n pakkotoistolla) ja odottaisit kärsivällisesti sitä osp-uskontosi läpimurtoa ja fysiikan Nobel Prizeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti