lauantai 1. joulukuuta 2018

S Islamilainen sharia-laki on teokratiaa eli pappisvaltaa

”Mutta länsimaiden on nyt pakko opetella selviämään monikulttuurisuuden kanssa”, Quraishi-Landes sanoo.

Sharia-laki ei ole monikulttuuria. Sharia-laki on nimenomaan monokulttuurinen. Kaikissa maissa joissa on sharia-laki valtion lakina, ei ole mitään muita kulttuureja, eikä mitään muita kulttuureja sallita. Jos sharia-lakia vastustaa, se ei kerro että vastustaa monikulttuurisuutta. Monikulttuurisuus on hienoa, sharia-laki on aikamme ihmisoikeuksia syövä syöpä.

Monikulttuurisuus tarkoittaa että kulttuurit tulevat keskenään toimeen. Islam, sekä sharia-laki ei selvästikään tule, jos monikulttuurisuus ei kelpaa, vaan vaaditaan erillisiä lakeja, rinnakkaisyhteiskuntia ja normeja muslimeille. On absurdia väittää että ”pitää opetella asumaan monikulttuurissa”, ja implikoida perääm että sharia-laki olisi sitä. Sharia-laki on teokratiaa. Ei kulttuuri, eikä varsinkaan mitenkään suvaitseva tai muiden kulttuurien kanssa toimeentuleva sellainen. 

[Anter Yaşa kirjoituksessaan Sharia-laille ei pitäisi antaa länsimaissa senttiäkään tilaa. Pelkkä usko toimivuudesta ei riitä. (En tiedä, minä päivänä tämä on ilmestynyt, koska mistään miehen sivuilta ei tietoa löydy.)]

[PS. Omasta mielestäni sharia-laki on sekä monikulttuuria että monokulttuuria, koska länsimaisen hallitsevan luokan monikulturismiuskontohapatuksen mukaan islam on monikulttuurisuuden ydintä.]

2 kommenttia:

  1. Ei sillä päiväyksellä niin väliä. Tuo muistutus Sharia-lain keskeisimmistä piirteistä on ollut ajankohtainen jo reilut 1400 vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä. Ei se ole niin päivän tai vuosikymmenenkään päälle.

      Poista