tiistai 11. joulukuuta 2018

S Lastenraiskaajat ovat ihmisroskaa

Imisitkö paskaa, Mikko Salmi? Ei millään pahalla, mutta jos kuuntelit puheita ja tutustuit koko tilaisuuteen, niin tiedät tasan tarkkaan, että mistä tuolla puhuttiin: lastenraiskaajista. Siitä asiasta, joka on nyt tullut ilmi Suomessa, joka on tullut aikaisemmin ilmi muualla Euroopassa ja josta Oulun poliisi on varoittanut oululaisia. Keskusrikospoliisin mukaan tässä on vasta jäävuoren huippu.

Siellä siis ei puhuttu kaikista maahanmuuttajista, minkä varsin hyvin tiedät. Jos väität, että et muka tiennyt, silloin et kuunnellut yhtään, mistä siellä puhuttiin. Itse pidän todennäköisempänä, että sinä kyllä ymmärsit asian, mutta päätät vaan nyt valehdella, koska se tukee poliittista agendaasi.

Etkä sinä mitään pelkoa tärise ja henkeäsi hauko. Jos meikän ja Juneksen kaltaiset kynäniskapaviaanit sekä Big Brother -rillipää mölisemässä mikkiin, että kannattaa äänestää, saa sut tukehtumaan omaan mahottomuuteesi, niin ehkä ois hyvä idea vaihtaa alaa.

Jos olet sitä mieltä, että tyyppi, joka raiskaa järjestelmällisesti ainakin vuoden ajan lasta yhdessä kavereidensa kanssa ei ole ihmisjätettä, niin mitä helvettiä? Tuliko nyt sanottua vähän turhan rumasti 10-vuotiasta lasta raiskanneista ihmisistä?

Nyyh, vittu, nyyh.

Toistan mielipiteeni: lastenraiskaajat ovat alinta kastia. He ovat ihmisroskaa. Lapset ovat viattomia, puolustuskyvyttömiä ja puhtaita. He ovat meidän tulevaisuutemme. Lasten vahingoittamista ei vaan voi perustella, puolustella tai ymmärtää yhtään millään tasolla. Minä seison tämän mielipiteen takana. Jos olet eri mieltä, niin ole rauhassa. Minä en sinua estä. Itse kuitenkin olen täsmälleen tätä mieltä siihen saakka, kunnes kuolen.

[Jiri Keronen Facebookissa 10.12.2018. Ulostuloon liittyy "sosialidemokraatit"-nimistä poliittisideologista liikettä fanittavan Demokraatti-nimisen lehden artikkeli tms. otsikolla ”Perkele, ne jätteet on ajettava Suomesta”. Ja nyt täytyy kysyä: Mitkä ovat sosialidemokraattisen puolueen arvot? Eivät ne ole ainakaan samat kuin oppi-isällään Eduard Bernsteinilla.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti