lauantai 8. joulukuuta 2018

S Islamiin kuuluu naisten pahoinpiteleminen

”Kaikki koulukunnat tuomitsevat naisten pahoinpitelyn.”

Sanomattakin tämä lause on täyttä valhetta. Tosin hän on oikeassa, jos kaikki, mistä hän ei pidä luokitellaan islamin ja sharia-lain ulkopuolelle, kuten jokainen islamilainen valtio, jokainen islamilainen järjestö ja jokainen islamilainen oikeudenkäynti, mikä sallii ja suvaitsee naisten pieksemisen. Tästä on tuhansia käytännön esimerkkejä. Kukaan ei voi suoralla naamalla sanoa etteikö sharia-laki sallisi naisten hakkaamista. Sille on jopa omat säännöt:

Quran (4:34) – ”Miehet ovat naisten ylläpitäjiä, koska Allah on tehnyt heistä parempia. Hyvät naiset ovat tottelevaisia, sekä suojelevat Allahin julistusta. Ne naiset, jotka eivät tottele miehiä ja jos pelkäät että nainen on jättämässä sinut, jättäkää heidät yksin paikkoihin, sekä hakatkaa heitä, mutta jos he tottelevat teitä, älä pyri kostamaan heidän tekojaan.”

Enemmän ohjeita oikeaoppiseen naistenpieksemiseen löydät googlettamalla ”how to beat women in sharia”. 

[Anter Yaşa kirjoituksessaan Sharia-laille ei pitäisi antaa länsimaissa senttiäkään tilaa. Pelkkä usko toimivuudesta ei riitä. (En tiedä, minä päivänä tämä on ilmestynyt, koska mistään miehen sivuilta ei tietoa löydy.)]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti