torstai 20. joulukuuta 2018

S Kaikki sanovat samaa kuin Halla-aho, mutta ovat kuitenkin tätä paljon parempia ihmisiä

Ai, mä katsoin ohjelman toosasta, eikä ne vielä siinä päässeet noin nätisti hyrisevään konsensukseen. Keskustelu oli juuri muuttumassa mielenkiintoiseksi kun katkaisivat sen ja siirsivät jatkot areenaan. En jaksanut vaivautua sinne.
Siellä jatkoilla se kommari päätti vähän avautua. Osaa olla vajukki tyyppi. Ja kaikilla oli jotain asiaa Halla-aholle, että tämä syyllistää kokonaisia ihmisryhmiä. Ei niin voi tehdä.

Mutta sinänsä mielenkiintoista kuinka kaikki ovat toisaalta puhumassa aivan samaa kuin Halla-aho, toki lukuunottamatta sitä vihreää ja kommunistia, mutta kauhea tarve selittää että ovat kuitenkin paljon parempia ja inhimillisempiä kuin Hallis.

Elleivät nämä tapahtumat lisää Persujen kannatusta reilusti, niin suomalaiset eivät todellakaan välitä tippaakaan ulkomaalaisongelmasta. Kummallisinta asiasta on, että suurissa kaupungeissa sen luulisi näkyvän ihan kaikille, jotka jossain liikkuvat, mutta siitä huolimatta se on ok.

[nimimerkki "Jiihoo" 9.12.2018 sfnet.keskustelu-varaventtiili-ryhmän ketjussa "Hienoa hesari" vastauksena eräälle toiselle henkilölle]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti