tiistai 11. joulukuuta 2018

S Halla-aho on ollut näissä maahanmuuttoasiakysymyksissä aina ehdottoman johdonmukainen, ei tuuliviiri, kuten eräät

Oulun joukkoraiskausten jälkeen media on ryhtynyt ulisemaan, miten ongelmana on, että Persut puhuvat näistä joukkoraiskauksista ja se kasvattaa Persujen kannatusta. "Kun Oulussa paljastui taannoin lapseen kohdistunut rikossarja, Halla-aho oli heti vaatimassa kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan."

Ihan vaan vinkkinä medialle, että Halla-aho on vaatinut kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan runsaat 10 vuotta. Hän on kirjoittanut kirjaimellisesti tuhansia sivuja perusteluja sille, minkä takia maahanmuuttopolitiikkaa pitää kiristää. Saatte hakemalla hakea, ettekä aivan varmasti löydä yhtäkään kommenttia, jossa Halla-aho sanoo, että maahanmuuttopolitiikkaa pitää löysätä tai että sitä ei pidä kiristää. Itse asiassa meikä tarjoaa oluen sille, joka löytää tällaisen kommentin, jota ei ole kirjoitettu vitsillä tai sarkasmilla. Tämä on kirjallinen lupaus.

Monissa näissä Halla-ahon perusteluissa puhutaan siitä, miten Suomen nykyinen maahanmuuttopolitiikka tulee johtamaan täsmälleen samanlaisiin ilmiöihin Suomessa kuin mihin se on johtanut kaikkialla muuallakin Euroopassa. Näitä ikäviä ilmiöitä ovat muun muassa nämä niin sanotut "grooming"-seksuaalirikokset, joita Oulun tapaukset edustavat. Ja tämä ei edes ole mikään meikän päästä heittämä juttu, vaan myös poliisi on suoraan varoittanut asiasta ja kertonut, että jo paljastuneet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu.

Kukaan, joka on koskaan lukenut Halliksen kirjoituksia tai kuunnellut yhtään mitään, mitä hänellä on sanottavana, ei voi väittää, etteikö Hallis olisi ollut äärimmäisen johdonmukainen maahanmuuttopolitiikkansa suhteen. Ette löydä koko Suomen poliittisesta historiasta kovin montaa tapausta, joissa poliitikko on ollut yhtä johdonmukainen jossakin poliittisessa kysymyksessä.

Jos talo on tulessa, on aika pöljää syyttää sitä, joka on sanonut, että ei ehkä kannata valella seiniä bensalla ja alkaa sitten leikkiä tähtisadetikuilla.

[Jiri Keronen Facebookissa 10.12.2018. Ulostuloon liittyy Aamulehden pääkirjoitusartikkeli Kevään vaaleissa voi tulla uusi jytky – kenttä on pedattu sille, eikä sdp vedä kaikkia protestiääniä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti