lauantai 8. joulukuuta 2018

S Miksi 612-kulkuetta nimitellään äärioikeistolaiseksi kulkueeksi

Aion kertoa teille FAKTOJA, koska ihmiset ovat niin vitun typeriä, eivätkä tiedä yhtään mistään mitään koskaan, eivätkä edes yritä ottaa mistään mitään selvää. Itse asiassa ihmiset eivät ole pelkästään vitun typeriä, vaan sieluttomia, pahoja ja laiskoja, eikä ihmisten tarkoituksena ole koskaan saada aikaiseksi mitään hyvää, vaan ainoastaan luoda puitteita uusille sodille.

612-kulkue ei liity Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Jokainen, joka väittää, että se liittyy, valehtelee. Syy tähän valheeseen on yleensä se, että he haluavat mustamaalata koko kulkueen äärioikeistoksi, sillä liioittelemalla äärioikeiston vaarallisuutta ja kokoa he voivat kiilottaa omaa moraalista kilpeään ja vaatia lisää kontrollia ja alistamista.

Faktaa on, että ensimmäisellä 612-kulkueella oli mukana PVL:n jäseniä järjestysmiehinä. Tämä johtui siitä, että eräs PVL:n jäsen oli onnistunut soluttautumaan messiin ja sitä kautta sai omat tyyppinsä järjestysmiehiksi. Kun tämä asia tuli ilmi, PVL sai kokonaan kenkää järjestelyhommista. Tämän jälkeen järjestyksenpalvojat ovat olleet palkattuja ammattilaisia.

Vaikka PVL ei enää saakaan olla mukana, koska kaikki pitävät heitä samana ihmispaskana kuin esimerkiksi anarkisteja ja antifantteja, he luonnollisesti koittavat parhaansa valehdella, että he ovat koko marssin järjestäjiä. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan se on samaa valehtelua ja propagandaa kuin väitteet, että Suomea hallitsevat siionistit. Todellisuudessa marssille osallistuu tuhansia ihmisiä, joista hyvin suurta osaa ei voisi vähempää kiinnostaa joku elämäntaparikollisten natsilarppaus. Eikä muuten myöskään teidän "antifasistien" antifasismilarppaus. Se on nimittäin täsmälleen samaa paskaa samassa paketissa.

Media ja äärivasemmisto tekevät parhaansa ajaakseen PVL:n agendaa nielemällä PVL:n valheet purematta ja levittämällä niitä entisestään. Media ja äärivasemmisto koittavat maalata koko marssin uusnatsimarssiksi, vaikka oikeasti PVL:llä on joku 100 jäsentä, eikä se voisi edes teoriassa saada aikaiseksi mitään niin suurta kuin 612-marssi.

Itse pidän 612-marssia homona ja lesbona, koska sen järjestäjät eivät ole riittävän avoimen vihamielisiä PVL:ää kohtaan, minkä lisäksi he luulevat, että Suomi on itsenäinen, vaikka oikeasti Suomi on lähinnä Saksan osavaltio ja Angela Merkel määrää enemmän kuin Juha Sipilä.

Toivottavasti kaikki elämä kuolee koko universumista mahdollisimman nopeasti ja kivuliaasti, koska ihmiset ovat niin vitun vammaisia.

[Jiri Keronen Facebook-päivityksessään 7.12.2018] 

[PS. Kerosen mainitsema Pohjoismainen vastarintaliike on uusnatsistinen poppoo.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti