perjantai 1. syyskuuta 2017

S Vihreät vaikuttaa olevan populistinen puolue

Ei missään nimessä! Järjestelmä on jo nyt aivan liian yksisuuntainen, ja sitä väärinkäytetään häikäilemättömästi ja valtavassa mitassa. Suurin osa turvapaikkaa hakevista on oikeasti pelkkiä elintasosiirtolaisia, joiden ei edes kuuluisi kuormittaa tätä järjestelmää. Ne harvat hädänalaisetkin voisivat muuttaa oman maansa sisällä, mutta tänne Pohjois-Eurooppaan heitä vetää ilmainen raha.

Jos kielteisen päätöksen saaneita ei palauteta, ajaudutaan kaaokseen – juuri niin kuin Matti Vanhanen on järkevänä ihmisenä ymmärtänyt. Se tarkoittaisi valtavaa, hallitsematonta siirtolaistulvaa Suomeen. Me emme voi eikä meillä ole mitään velvollisuutta ottaa tänne ihmisiä, joilla ei ole vastavuoroista velvollisuutta poistua täältä. On todella vastuutonta populistista retoriikkaa puoluejohtajalta edes ehdottaa moista vakavissaan. Toivon, etteivät Vihreät koskaan pääse pääministeripuolueeksi, jos puolue oikeasti ajaa tuollaista politiikkaa. 

Vihervasemmistolaiset haluavat hallitsemattomalla maahanmuuttopolitiikalla tehdä Suomesta koko maailman sosiaalitoimiston, mutta he eivät uskalla kertoa äänestäjilleen, että heidän tavoitteensa johtaa samalla hyvinvointivaltion alasajoon ja yhteiskunnan kaaokseen.

[Jaakko Häkkinen 29.6.2017 blogissaan julkaisemassaan merkinnässä Matti Vanhanen, Touko Aalto ja ääripäiden hahmottamisen vaikeus]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti