maanantai 30. toukokuuta 2022

S Monikulttuurinen unelma on romahtanut, mutta sen narraatiot jatkuvat silti mediassa

Totuus tulee kuitenkin läpi omalla voimallaan. Maahanmuuton ongelmat kuumottavat Yleisradiota, sillä viime aikoina Yleisradion toimittajat ovat joutuneet posket hehkuen raportoimaan Ruotsissa palavista lähiöistä. 

Niissä maahanmuuttajat eivät tee ainoastaan rikoksia. Sen sijaan kyseiset väestöryhmät taistelevat järjestynyttä yhteiskuntaa vastaan tavalla, jota jo paikallinen syyttäjäviranomainenkin luonnehtii sisällissodaksi (aiheesta täällä).

Monikulttuurinen unelma on siis romahtanut, mutta sen narraatiot jatkuvat mediassa. Suomessa se on mahdollista, sillä täällä voidaan toistaiseksi luetetella yksittäisiä rikoksia. Niistä Ylen toimittajat väittävät kerrotun tasapuolisesti, kuin lampaita laskien ja tietenkin yleistyksiä eli tärkeiden johtopäätösten tekoa välttäen.

Ylen jutussa hukataan lisäksi keskeinen tosiasia. Maahanmuuttajataustaisten määrällinen edustus on rikostilastoissa olennaisesti kantaväestöä suurempi. Se on väestöosuuksiin suhteutettuna suhteettoman suuri.

Siksi maahanmuuttajataustaisten rikollisuus ansaitsisi suorastaan suurennuslasilla tapahtuvan tarkastelun.

Sen sijaan nyt Yle yrittää vedota tasapuoliseen tarkasteluun ja pyhittää itseään puolueettomuudella, vaikka sekään ei toteudu, vaan maahanmuuttajien tekemistä rikoksista vaietaan julkisessa sanassa. 

[Näin oli lausuttu homoseksuaalisen filosofin Jukka Hankamäen blogissa 3.5.2022 julkaistussa merkinnässä Monikulttuurinen unelma on liekeissä, mutta mediassa kudelma jatkuu.]

[Yhdessä rakastamassani tv-sarjassa oli sanottu: "Totuus osoittaa itseensä." Toivottavasti se ei ole pelkkää scifiä.]

[Aiheeseen liittyen, voit niin halutessasi käydä lukemassa blogimerkintäni Singapore, monikulttuurinen fasistinen utopia. Singapore on hyvä esimerkki toimivasta monikuttuurisuudesta. Se on tällainen juuri siitä syystä, että maassa valtio ei pyri edistämään monikulttuurisuutta vaan päinvastoin poistamaan sen aiheuttamia haittoja.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti