tiistai 17. toukokuuta 2022

S Kukaan ei ole koskaan kuullut Pesukone-yhtyeestä saatikka Badenstock-levy-yhtiöstä, mutta silti keikkuvat listoilla, osa 2

Botit voivat myös syöttää palvelun ostaneen artistin kappaleita yhteiskäyttöisille soittolistoille – kuten moni epäilee Pesukoneen tapauksessa tapahtuvan.

Kun soittolista pyörii esimerkiksi kuulokkeissa arkisen puuhailun taustalla, harva seuraa tarkasti mitä luureissa oikeastaan soikaan. Näin soittolistalle syötetty ei-toivottu kappale ehtii helpostikin soida vähintään 30 sekunnin verran.

Pesukoneen ja muiden Badenstock-artistien biisejä ovat lisäilleet soittolistoille esimerkiksi käyttäjät Susan, Kitty ja Mashablenkin esille nostama Ashley. Kaikkien profiilista löytyy muutama soittolista, joilla on käytännössä pelkästään Badenstockin artistien musiikkia.

– Yhtäkkiselle somesuosiolle pitää olla joku syy, joku talk show -esiintyminen tai että on somessa kohkauksen aiheena. Joku selitys pitäisi olla, muistuttaa Pönkä.

Badenstock on somessa käytännössä tuntematon: tykkääjiä tai seuraajia on Facebookissa alle sata, Instagramissa alle 500.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 26.2.2022 julkaistussa Antti Heikinmatin kirjoittamassa uutisartikkelissa Pesukone-yhtyeellä on Spotifyssa enemmän soittoja kuin Blind Channelilla tai The Rasmuksella – maailmalla siitä puhutaan silti muusta syystä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti