perjantai 29. huhtikuuta 2022

S Suomen hallitus haluaa, ettei Suomi voi pysäyttää rajoilleen sellaista Venäjän hybridioperaatiota, jossa Suomen rajoille ohjattaisiin joukoittain turvapaikanhakijoita

Perussuomalaiset nostivat hallituksen esityksen valmiuslaista tikun nokkaan. Heidän mukaansa oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin tänään eduskuntaan tuoman lain perusteella Suomi ei voi pysäyttää rajoilleen sellaista Venäjän hybridioperaatiota, jossa Suomen rajoille ohjattaisiin joukoittain turvapaikanhakijoita. Sen sijaan laissa on esitetty yksityisen omaisuuden sosialisointia, jotta tällaisen operaation työkalut - siis kehitysmaista rajalle järjestetyt ihmiset - voitaisiin majoittaa maahamme.

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 28.4.2022 julkaistussa merkinnässä Hallitus käyttää hybridisodan uhkaa yksityisen omaisuuden sosialisoinnin perusteena.]

2 kommenttia:

  1. Eipä hyvältä kuulosta, mutta mitähän tapahtuisi, jos tuota AnnaBajaMajan aivopierua jouduttaisiin testaamaan käytännössä?

    Helmikuun alussa suurin osa Suomen kansasta oli varmoja, ettei sotahullujen NATOon mennä nyt eikä koskaan!
    Kuukautta myöhemmin mielipide olikin kääntynyt toiseen suuntaana ja pian kansalaiset alkoivat jo hädissään vaatia päättäjiä pitämään kiirettä sen NATO-hakemuksen kanssa, ettei meille käy kuin Ukrainalle!

    Mikäli Imperialistinen Roistovaltio Ryssä alkaisi tosissaan liikuttaa puolimiljoonaista mulsimiraiskaaja-armeijaa tunkeutumaan Suomeen, eiköhän nähtäisi AnnaBajaMaja tyttökavereineen kirkumassa henkensä hädässä suomalaista miestä pysäyttämään tuo vyöry rajalle ja Puolasta ja Unkarista kokeneita NATO-liittolasia apuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Yllättäen "toksisesta maskuliinisuudesta" puhutaan tänä päivänä vähemmän kuin ennen.

      Poista