torstai 7. huhtikuuta 2022

S Eero Paloheimo: Jussi Halla-aho on fiksu mies

Paloheimo erosi vihreistä lopulta vuonna 2010. Syyksi hän ilmoitti, että puolue tuki ”ylimitoitettua maahanmuuttoa”, joka ”samankaltaistaa maailman monikulttuurista mosaiikkia” ja aiheuttaa ”tasapaksun monokulttuurin”.

Tästä riemastui osa perussuomalaisista.

”Perussuomalaiset suhtautuvat minuun ystävällisesti. Pidän Jussi Halla-ahoa erittäin fiksuna miehenä. Arvostin esimerkiksi sitä, että hän vain lähti pois puheenjohtajan paikalta. Ei Sauli Niinistökään lähtenyt joka paikkaan, joka oli auki hänelle.”

Mutta onhan heissä eroja. Perussuomalaiset vastustavat humanitaarista maahanmuuttoa ja pakolaiskiintiötä. Niinistö arvioi uudenvuodenpuheessa vuonna 2019, että jos EU onnistuu muuttoliikkeen hallinnassa, ”monet maat, varmasti myös Suomi, olisivat valmiita nostamaan kiintiöpakolaisten määrää”.

Niinistö sanoi myös, että ”tarvitsemme maahanmuuttajia”. Eikö jo huoltosuhteemme kaipaa työperäisen maahanmuuton lisäämistä kuten Elinkeinoelämän keskusliitto ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ovat esittäneet?

”Valikoiva maahanmuutto on normaalia ja hyväksyttävää samoin kuin ihmisten, joilla on välitön hätä, auttaminen on inhimillisesti hyväksyttävää. Se, että otetaan porukkaa sokeasti sisään ilman, että on selkeää seulaa heidän motiiveistaan, on typerää.”

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 11.2.2022 julkaistussa Vesa Sirénin kirjoittamassa artikkelissa Presidentin sparraaja.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti