torstai 15. marraskuuta 2018

S Ruotsissa tarvittaessa sotilaat lähiöihin

Sunnuntain valtiopäivävaaleissa ruotsidemokraateille odotetaan hyvää tulosta. Mitä ruotsidemokraatit sitten tekisivät lähiöissä toisin?

– Käyttäisimme rahaa Ruotsi-keskusten perustamiseen, eikä eri kansallisuuksien omiin yhdistyksiin. Rakentaisimme siltoja ruotsalaiseen yhteiskuntaan, eikä takaisin ihmisten omiin lähtömaihin.

Deoganin mukaan tarvitaan myös lisää poliiseja. Tarvittaessa sotilaat voisivat auttaa poliiseja järjestyksen palauttamisessa.

– Ei tänne mitään panssareita tulisi, mutta jos poliisien voimavarat eivät riitä he voisivat pyytää sotilaspoliiseja avukseen. Nyt rikollisilla voi olla parempi aseistus kuin poliisilla.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 8.9.2018 julkaistussa Tomi Kankkosen kirjoittamassa uutisartikkelissa Maahanmuuttajataustainen ruotsidemokraatti: Maahanmuuton ongelmista puhuminen ei ole rasismia. Artikkeli oli julkaistu päivää ennen Ruotsin eduskuntavaaleja, joissa Ruotsidemokraatit sai eräänlaisen jytkyn eli 17,6 prosenttia äänistä, josta kohotusta oli ollut 4,7 prosentin verran.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti