lauantai 17. marraskuuta 2018

S Kulttijohtajien käänteiden kohokohdat

Kulttijohtajien käänteistä kerrotaan kohokohdat. Tai oikeastaan karmeimmat kohdat. Mukana ovat nykyiset Markku "ei seitsemän kertaa vielä homoa tee" Koivisto, Pirkko "massit talteen" Jalovaara ja Patmos-lähetyssäätiön veteraani Leo "nuorten neitojen neitsyydet minulle" Meller. Sekä pari vanhempaa jo edesmennyttä sankaria. Kirja on erittäin suositeltavaa luettavaa jos et vielä tiedä millainen olento Leo Meller on. Ja millaisista teoista hänet on oikeudessa asti tuomittu. Toisaalta mitä isompi synti annetaan anteeksi sitä merkittävämpi kristillinen teko se on syntisen johtajan seuraajille. Ylistys ja ilovirret seuraavat nopeasti.  

[Näin oli lausuttu Juha Leinivaaran paholaisen asiaa ajamattoman Paholaisen asianajaja -blogin merkinnässä Harhaanjohtajat - Vahvassa uskossa.]

3 kommenttia:

  1. Pirkko ("massit talteen") Jalovaara on liittynyt ortodoksiseen kirkkoon. Kirkkoon ottaminen tapahtui tässä joku aika sitten Valamon luostarissa.

    Mellerin Leksakin kuuluu ottaneen etäisyyttä villeimpään helluntailaisuuteen ja lähentyneen valtavirran luterilaisuutta. Markku Koivisto on ilmeisesti tehnyt saman valinnan jo aikaisemmin.

    Kyllä se siitä.

    VastaaPoista
  2. Eiväthän Make, Pike ja Leksa varsinaisesti niin esikuvallisia ihmisiä liene. Mutta vertailussa vaikkapa Jim Jonesiin he alkavat näyttää suorastaan harvinaisen kilteiltä kulttijohtajilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kaikki on suhteellista.

      Oskar Schindlerkin oli natsi, mutta suhteellisen ihmisystävällinen natsi.

      Poista