perjantai 9. marraskuuta 2018

S Ämmäkuiskaaminen

Karjalaisen mukaan ämmäkuiskaamisen taustalla on kyse pidempiaikaisista havainnoista. Karjalainen on työskennellyt vuosia ammattiyhdistysliikkeessä. Hän sanoo, että tulee hyvin toimeen itseään tärkeinä pitävien rouvien kanssa, eikä pelkää heitä. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole kaikilla.

– Minulla oli viime syksynä haastava tilanne yhden naisen kanssa. Kaverini, nuorempi mies oli tosi huolissaan, että miten tämä asia hoituu. Sanoin, että ei huolta, minä juttelen hänelle. Kaverini huokaisi siihen, että totta, kun sinä olet kuitenkin tuollainen ämmäkuiskaaja, sanoo Karjalainen ja naurahtaa.

Siitä lähti ämmäkuiskaaminen, eli pohdinta siitä, millä tavoin näiden räpätätien kanssa tullaan työelämässä toimeen. Aluksi Karjalaisen tarkoituksena oli pitää vain yksi työpaja, mutta kyselyjä satelee nyt joka puolelta. Hän on kirjoittanut aiheesta muun muassa ja kävi kertomassa aiheesta. 

[Näin oli lausuttu Päivän byrokraatti -sivuston sivuilla 10.5.2018 julkaistussa artikkelijutussa Voisiko Yle kirjoittaa samaan sävyyn räpätädeistä kuin setämiehistä?.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti