tiistai 21. elokuuta 2018

S Vanhamedian toimittajat ovat usein idiootteja

Kokoomus ilmoitti hiljattain perustaneensa oikein ryhmän miettimään miten kansalaisten sananvapautta ja ajatuksen vapautta voitaisiin rajoittaa. Kuten aina, toimeen ryhdytään "vihapuheen" hillitsemiseksi. Tämän luulisi herättävän valtavan kohinan toimittajien parissa ihan periaatetasolla. Kun itänaapurissa valtapuolue asettaa rajoja sananvapaudelle suomalaiset toimittajat huutavat kuin ADHD-lapsi hiljaisuuden kappelissa. Mutta suomalaiset toimittajat ovat into mielin mukana kampanjassa kotimaassaan. He ovat jo vuosien ajan olleet vaatimassa sananvapauden rajoittamista ja Nettisensuuria "vihapuheelle".

Toimittajista ja mediasta on tullut idiootteja tai valtapuolueiden sensuuripyrkimysten kerroslähettejä. Idiootteja toimittajat ovat siksi, että he kuvittelevat että homma loppuu, kun heille epämieluisa puhe on eliminoitu ja heidän inhoamansa ajattelu on kielletty. Näinhän ei ole käynyt koskaan missään, missä sananvapautta on rajoitettu. Sensuurikoneisto eliminoi jokaisen. Yksikään toimittaja ei pääse karkuun sitä myllyä, jos ja kun sellainen saadaan pystyyn. Tämä ei ole mielipide, vaan historiallinen fakta.

[Näin oli lausuttu Sanden blogissa 18.8.2018 julkaistussa merkinnässä Sananvapauden rajoittaminen koskee myös toimittajia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti