lauantai 4. elokuuta 2018

S Terroripuheet osoitus älyllisestä umpikujasta

Oliko Linkola tosissaan terrorismin kanssa, vai oliko kyse kirjallisesta tehokeinosta?

Ainakaan viranomaiset eivät uskoneet hänen olevan tosissaan. Vähemmästäkin olisi joutunut tekemiseen virkavallan kanssa.

Minusta terroripuheet olivat osoitus älyllisestä umpikujasta. Linkola ymmärsi, ettei voisi saavuttaa haluamaansa muutosta demokratian ja keinoin, mutta ei pohtinut vaihtoehdon realistisuutta.

Miten pieni valistuneiden joukko pystyisi kaappaamaan vallan? Armeijastakaan ei siihen olisi, koska meillä on asevelvollisuusarmeija.

Linkola oli loogisesti oikeassa siinä, ettei maailmaa uhkaa eliitin kerskakulutus vaan massojen vaurastuminen. Tuskin hän kuitenkaan olisi saanut ajatukselle kannatusta Bader-Meinhof -ryhmältä.

Diktatuurin ja terrorin tie oli vielä pahemmin tukossa.

[Vihreiden Grand Old Man (anteeksi anglismi) Osmo Soininvaara blogissaan 25.5.2018 julkaisemassaan merkinnässä Linkolan ohjelmasta 30 vuotta myöhemmin, jossa hän käsittelee suomalaisen intellektuellin ja ekofasistin Pentti Linkolan ajattelua]

[PS. Ehkä Linkola ei ole joutunut virkavallan kynsiin pelkästään siitä systä, että hänet katsotaan intellektuelliksi. Tai sopivanlaiseksi intellektuelliksi. Minua taas ei pidetä intellektuellina, tai ei ainakaan sopivana intellektuellina, joten jos minä ehdottaisin julkisesti jotain samantapaista kuin mitä Linkola on tehnyt, joutuisin ehdottomasti virkavallan kynsiin. Cui bono?]

2 kommenttia:

  1. Linkola on saarnannut miljardien ihmisten kansanmurhista, mutta mistä häntä oikeastaan voitaisiin syyttää virkavallan käsissä?

    Jussi Halla-aho on poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliittimme kannalta erittäin vaarallinen ajatusrikollinen, koska hänellä on realistiset mahdollisuudet saada suomalaiset äänestämään samalla tavalla kuin unkarilaiset, ja se olisi nykyiselle eliitillemme loppu.

    Linkolan fantasiat ovat, niin...fantasioita. Hänellä ja hänenkaltaisillaan ei ole pienimpiäkään mahdollisuuksia toteuttaa niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta sääli, että mullakin on suuremmat mahdollisuudet saada sakkoja puhumisesta kuin Linkolalla. Intellektuelleiksi lasketuilla on kissanpäivät.

      Poista