torstai 2. elokuuta 2018

S Minulla ei ollut syytä olla liittymättä Suomen Sisun jäseneksi

En olisi itse tänä vuonna liittynyt Suomen Sisun jäseneksi, jos olisin kokenut järjestön millään lailla rohkaisevan väkivaltaan. Suomen vastarintaliike on minunkin mielestäni ääriliike, koska se kannattaa poliittista väkivaltaa ja rotuoppeja ja on vieläpä demokratian vastainen. 

[Tom Kärnä 1.8.2018 Kyuu Eturautin blogin merkinnän Ääriliiketutkimus nojannee moneen suuntaan lukijakommenteissa komppaavana kommenttina blogistin omaan kommenttiin, jossa tämä toteaa oikeinajattelevien ihmisten pitävän Suomen Sisu -järjestöä äärijärjestönä ja lisäksi toteaa, että uusnatsijärjestö Suomen vastarintaliike (joka on sittemmin brändännyt itsensä sujuvasti osaksi Pohjoismaista vastarintaliikettä) on hänestä oikeasti äärijärjestö]

[PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa puoli vuotta vanhan blogimerkintäni
Pistin jäsenanomuksen menemään Suomen Sisulle, jossa muun ohella esittelen Suomen Sisu -järjestön]

2 kommenttia:

  1. Minulle Suomen Sisuun kuuluminen on suhteellisen vaivaton ja halpa tapa signaloida syvää erimielisyyttä nykyään vallitsevan poliittisen korrektiuden suhteen. Parikymmentä euroa vuodessa ei ole paljon.

    Lähetin oman jäsenanomukseni alkuvuodesta 2016; sattuneesta syystä juuri tuolloin organisaation henkilöstöhallinto joutui painiskelemaan ennen kokemattoman suuren jäsenhakemusvyöryn kanssa. Hakemukseni käsittelyssä meni kuukausia, mutta tulihan se sieltä lopulta. Sisun käräjilläkin on jo tullut käytyä.

    Minusta Sisu on äärijärjestö. Suomen kansan intressit ovat arvo sinänsä. Mitä "äärimmäisemmin" kansamme asiaa ajetaan, sen parempi. Pohjoismaisen vastarintaliikkeen natsilarpit voivat minun puolestani painua vittuun. He eivät ole meidän väkeämme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin tapauksessani kesti kuukausia ennen kuin tuli tieto jäseneksi hyväksymisestä. Tuli sähköpostin mukana pieni anteeksipyyntö asiasta.

      Itse en menisi nimittämään Sisua äärijärjestöksi. Ehkä voisin nimittää sitä radikaaliksi merkityksessä asian juuriin menevä.

      Poista