sunnuntai 1. joulukuuta 2019

S On syytä kysyä, pystyykö tavallinen kansalainenkaan enää luottamaan poliisiin

– Mielestäni jo Hytösen taustan perusteella on aivan selvää, että kyseessä on räikeä poliittisväritteinen motiivi ja hutkinta. Ihmettelen suuresti, jos tällä hetkellä ei ole jo matkalla nipullista tutkintapyyntöjä Mäenpää tapauksen esiin nostaneista virkamiehistä mahdollisten virkavirheiden osalta. Hytösen ja Jari Taposen kaltaisten, niin kutsuttujen vihapuhepoliisien, on aivan turha kuvitella, että oikea demokratia häviää tästä maasta sillä, että lähdetään nostelemaan syytteitä kansanedustajia vastaan, kun aatemaailma on eri kuin heidän omansa. Mielestäni tällainen toiminta ei ole demokraattista.

– Vaikka mies eroaisikin puolueesta virkansa hoitamisen jääviyden vuoksi, ei aate lähde miehestä pesemälläkään, eikä vihreään toimintaan osallistuminen. Mikäli Suomen oikeuslaitos tuhlaa aikaansa ja rahojaan tyhjänpäiväisten asioiden tutkimiseen ja some-keskustelujen kyttäämiseen, ei ole ihme, että lasten hyväksikäytöistä lähetetyt 2 000 vihjettä ovat jääneet lukematta ja toimenpiteitä vaille, kun tärkeämpää on se, mitä joku sanoi joskus jostain Facebookissa, Peltokangas toteaa. 

[Näin oli lausuttu Suomen uutiset -lehdessä 19.8.2019 julkaistussa uutisartikkelissa Peltokangas: Politiikka vahvasti mukana poliisin toiminnassa?.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti