maanantai 16. joulukuuta 2019

S Isis-terroristien tekemät teloitukset olivat kaikkien tiedossa, kun naiset pakkasivat laukkunsa ja lähtivät Suomesta Syyriaa kohti

Daeshin tappion seurauksena naiset ovat ymmärrettävistä syistä vakuuttamassa, etteivät osallistuneet rikoksiin. He olivat vain kotiäitejä. Anelevat puheet Suomeen paluusta eivät kuitenkaan ole johdonmukaisia. Ylen uutisessa anonyymi nainen sanoi mm. näin:
– Elät Yhdysvaltojen alaisuudessa, etkä voi vaikuttaa heidän politiikkaansa. Meidän tilanne on vastaava. Meitä rangaistaan siitä, että elimme islamilaisen valtion alaisuudessa. Miten me olisimme voineet vaikuttaa islamilaisen valtion toimintaan.
Erona on tietenkin se, että Isis-terroristien tekemät teloitukset olivat kaikkien tiedossa, kun naiset pakkasivat laukkunsa ja lähtivät Suomesta Syyriaa kohti. Niitä leviteltiin Isis-järjestön julkaisemissa propaganda videoissa ja lehdissä. Juuri näillä materiaaleilla yritettiin houkutella Euroopassa asuvia radikaali muslimeita auttamaan Isistä Syyriassa. Päätös lähteä Suomesta tukemaan kalifaattia on aivan eri kuin muuttaa johonkin länsimaiseen valtioon.

[Näin oli lausunut Juha Leinivaara 12.12.2019 Paholaisen asiaa ajamattomassa Paholaisen asianajaja -blogissaan julkaisemassaan merkinnässä Al-Holin ongelma.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti