tiistai 10. joulukuuta 2019

S 612-soihtukulkue ei ollutkaan äärioikeistolainen tapahtuma!

Taisteluraportti 612-marssilta: Isänmaa puolustettu'd.

Mentiin frendien kanssa marssimaan ensimmäistä kertaa, koska media väitti marssin olevan äärioikeistolainen tapahtuma. Aika valheellista mainontaa, sillä pääasiassa marssilla oli täysin tavallisia tyyppejä vähän joka puolelta yhteiskuntaa, eikä edes PVL:n tunnuksia näkynyt. Paikalla oli työ_ukkoja, akateemisia maistereita, hippityttöjä, joku intialainen koodari, vanhuksia ja vaikka mitä.

Häpeäisitte, media, kun tuolla tavalla vedätte nenästä. Seuraavaksi varmaan väitätte, että Battery Lightissa on nolla kaloria, mutta 100% energiaa. Paskapuhetta, sanon minä, sillä kalori on energian mittayksikkö.

Marssi sujui erinomaisesti ja siinä oli suuren juhlan tuntua, kun valtava määrä jengiä käveli arvokkaasti ja hiljaisesti rivissä itsenäisen Suomen kunniaksi. Se oli visuaalisesti hienoimpia kulkueita, joita olen nähnyt, enkä ihmettele ollenkaan, että se on kasvanut nykyiseen kokoluokkaansa. Ei voi kuin kiittää järjestäjiä.

Mitään ihmeempää hämminkiä ei tapahtunut, paitsi että joku heitti jossain vaiheessa jollain ihmeen paukkupommilla. Kytät kuitenkin nappasivat tämän kaverin nopeasti kiinni. Siellä täällä baarien edustalla notkui jotain epämääräisiä hyypiöitä kommunistilippujen kanssa huutelemassa "Ei natseja Helsinkiin" ja polttamassa jointtia, mutta siinäpä se vastamielenosoitus sitten olikin.

Ainoat miinukset olivat, että Stormheit oli perunut jatkoilta keikkansa ja pari kertaa joku kulkueesta huusi vastamielenosoittajille jotakin takaisin. Meikästä pitäisi antaa niiden mölisijöiden jäädä omaan arvoonsa, koska ei niillä mitään funktiota kuitenkaan ole, minkä lisäksi huutelu ei sovi soihtukulkueeseen.

Muutoin kyllä laatua. Tehtiin mitä piti ja ensi vuonna uudestaan!


[liberaali Jiri Keronen Facebookissa 7.12.2019]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti