tiistai 15. tammikuuta 2019

S Presidentti Obama ja liittovaltion hätätilavirasto FEMA eivät pystyttäneetkään keskitysleirejä

ROKOTTEISTA Trump on myös esittänyt varoituksia. Hän on sanonut, että lapset eivät kestä liian montaa rokotetta kerralla, sillä ”lapset eivät ole hevosia”. Jones on esittänyt useita rokotteisiin liittyviä salaliittoteorioita. Niissä rokotteet joko aiheuttavat autismia ja lääkärit salaavat todisteita tai sitten tulossa on pakollinen ja lopulta tappava rokotekampanja.

Ilmastonmuutos on ollut Trumpin puheissa kiinalaisten keksimä huijaus, jolla yritetään kyykyttää Yhdysvaltain taloutta. Myös Jones on varoittanut ilmastonmuutoksen olevan kokonaan huijausta. Näissä salaliittoteorioissa ilmastonmuutoksella perustellaan kansakuntien orjuuttamista ilmastolakien alaisuuteen. Esimerkiksi päästökauppa ja hiilivero ovat osa väestönsupistamiseen pyrkiviä toimia ja maailmanlaajuisen hallituksen muodostamista.

Edelliset ja monet muut aiheet ovat yhdistäneet Alex Jonesia ja Donald Trumpia – aina Trumpin vaalivoittoon asti. Viime viikkoina Trump on perunut puheitaan yksi toisensa jälkeen. Ennen vaaleja Trump kerkesi sanomaan, että presidentti Obaman syntymätodistukseen liittyvät kysymykset on ratkaistu. Vihdoinkin oli muka varmistunut, että Obama syntyi Yhdysvalloissa. Tietenkin asia varmistettiin nimenomaan Trumpin toimien ansiosta.

Jonesin suosituin sirkustemppu on ollut varoittaa siitä, miten hallitus on minä hetkenä hyvänsä valmis tappamaan kansalaisensa. Näissä esitelmissä Obama oli kaappaamassa vallan elinikäiselle diktatuurilleen. Tai sitten liittovaltion hätätilavirasto FEMA oli pystyttämässä keskitysleirejä, joissa hallintoa kritisoivat ihmiset teloitetaan. Nyt Jones joutuu tottumaan kehumansa miehen presidenttikauteen. Politiikan ulkopuolisena yllättäjänä Trumpia ylistettiin Jonesin ja monen muun vaihtoehtouutiskanavan lähetyksessä salaisen maailmanhallituksen murtajana. Miehenä joka paljastaisi totuuden politiikan korruptiosta.

[Näin oli lausuttu Skepsis-yhdistyksen Skeptikko-lehden numerossa 2016-4 julkaistussa Juha Leinivaaran kirjoituksessa 'Donald Trump luopumassa salaliittoteorioistaan?' (sivut 20-21).]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti