keskiviikko 2. tammikuuta 2019

S "En suosittele rikkomaan lakeja"

Mitä meidän kansallismielisten sitten tulisi tehdä, kun Kokoomuksen ynnä muiden ajamat asiat tulevat lakeina voimaan?

Yhtenä vaihtoehtona on hyödyntää niitä somekanavia, joita ei Suomessa tai lännessä yleensä kontrolloida. Niitä syntyy taatusti lisää, sillä internet on aina lakeja edellä ja vastaa kysyntään. Venäläinen Vkontakte on nyt jo monien käytössä, pitäisi ehkä itsekin tutustua siihen paremmin.

En suosittele rikkomaan lakeja. Se ei ole järkevää eikä linjassa isänmaallisen ajattelun kanssa. Suosittelen pikemminkin noudattamaan lakeja. Vaikka periaatteessa halveksin uhriutumista ja muuta vihervasemmistolaista valittelua, saattaa olla parasta antaa heidän maistaa omaa lääkettään. Vihapuhetta ja uhkailua ynnä muuta epämiellyttävää palautetta kohdistuu nytkin kansallismielisiin poliitikkoihin, enkä usko sen tulevaisuudessa vähenevän. Siitä voisi tehdä suuremman numeron.

Meidän suomalaisten on nimettävä itsemme alkuperäiskansaksi, joka menneisyydessä on kokenut sortoa Venäjän ja Ruotsin taholta. Meidän on ryhdyttävä joukolla painostamaan Ylen kaltaisia organisaatioita aina kun se esittää jotain mistä emme pidä. Samalla joka ainut epämiellyttävä asia, jonka koemme tai näemme on syytä ilmoittaa poliisille viharikoksena. Jos ei niitä muuten tule, vastustajaa voi aina provosoida vihapuheeseen (pelkkä vastaväitekin riittää). Näin ollen koko järjestelmä kuormittuu ja tukkiutuu ja lakkaa olemasta uskottava. 

[Näin oli lausuttu nimimerkki "Jejan" kirjoittamassa Kansalainen-verkkolehdessä 22.8.2018 julkaistussa lukijakirjeessä Kokoomus, sananvapaus ja vihapuhe.]

[PS. VKontakte ei ole ollut aukoihin tuonniminen. Nykyään se on nimeltään yksinkertaisesti VK. Ja sen omistaa Venäjän diktaattorin Putinin hallinto. Siksi en menisi itse suosittelemaan sitä. Kansallismielistä ei ole diktaattorin tukeminen. Sen sijaan suosittelisin Diasporaa (linkin takana oma selostukseni siitä, millainen Diaspora on).]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti