lauantai 26. tammikuuta 2019

S Jokainen Oulussa tapahtunut maahanmuuttajien seksuaalirikos on ollut poliitikkojen valinta

Oulun lähialueella on taas paljastunut uusi alaikäiseen kohdistunut raiskaus, jonka tekijänä on ollut ulkomaalainen mies. Kun ensimmäiset vastaavat tapaukset tulivat ilmi, poliisi kommentoi, että ne ovat vasta jäävuoren huippu. Poliisi oli myös oikeassa.

Tilastojen mukaan tietyiltä alueilta tulevien ulkomaalaisten yliedustus raiskausrikoksissa on merkittävä. Ulkomaalaiset raiskaavat suhteessa huomattavasti useammin kuin suomalaiset. Ilmiötä koitetaan selittää pois kertomalla, miten ulkomaalaiset ovat nuoria miehiä ilman äitiä ja miten köyhyys ja syrjäytyminen käytännössä pakottaa hyväksikäyttämään lapsia. Sitä paitsi raiskaavatHAN suomalaisetkin, eikä mikään kulttuuri ole toista huonompi - paitsi ehkä suomalaisuus, joka opettaa jopa jalon villin väkivaltaiseksi raiskaajaksi.

On tietty hyvä juttu, että pyritään miettimään, minkä takia raiskaaja raiskaa. Vielä parempi juttu olisi myös miettiä, miten raiskauksia voidaan vähentää. Monia seksuaalirikostyyppejä on vaikea kitkeä, mutta ulkomaalaisten raiskaajien kohdalla raiskausten vähentäminen on hyvin helppoa: ei päästetä raiskaajia maahan ja poistetaan maassa jo olevat raiskaajat.

Jokainen turvapaikanhakija, joka tulee Suomeen turvallisesta EU-maasta, kuten Ruotsista, voidaan käännyttää suoraan rajalta. Mikään ei estä tätä. Jos taas ulkomaalainen syyllistyy Suomessa väkivalta- tai seksuaalirikokseen, voidaan hänet poistaa maasta. Suomen tehtävänä ei ole toimia koko Euroopan sosiaalitoimistona, vaan vastata omasta sisäisestä turvallisuudestaan ja Venäjän vastaisesta EU:n ulkorajasta.

Suomen tulee myös ryhtyä priorisoimaan kiintiöpakolaisten kohdalla naisia ja oikeita lapsia. Miehet tekevät keskimäärin huomattavasti enemmän rikoksia kuin naiset ja naiset puolestaan sopeutuvat yhteiskuntaan miehiä helpommin. Priorisoimalla humanitaarisessa maahanmuutossa naisia nuorten äijien sijasta, voi Suomi samaan aikaan parantaa sekä omaa turvallisuuttaan että auttaa oikeasti heikommassa asemassa olevia.

Jokainen Oulussa tapahtunut maahanmuuttajien seksuaalirikos on ollut poliitikkojen valinta. Kun poliitikot valitsevat toistaa muiden Euroopan maiden virheet, silloin myös noiden virheiden vaikutukset toistuvat. Poliitikot voivat myös valita toisin ja tehdä Suomesta turvallisemman ja paremman maan Suomen kansalaisille.

[Jiri Keronen Facebookissa 25.1.2019. Ulostuloon liittyy Ilta-sanomat-lehden uutinen Taas paljastui uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaali­rikos Oulun seudulla – tapahtui syyskuussa Raahessa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti