torstai 17. tammikuuta 2019

S Ministerit ja leimaajat, häpeävätkö he lainkaan?

Jätin tietoisesti levittämättä kaikki ne huhut, joiden mukaan eräs Oulun seksuaalirikossuman uhreista olisi tehnyt oman ratkaisunsa ja poistunut tästä maailmasta. Kyseinen väite olisi paikkansapitämättömänä ollut aivan liian räikeä ja saattanut esittäjänsä häpeään.

Nyt saatuani vahvistuksen mietteet ovat moninaiset. Asianosaisille toivon vain jaksamista, jollaista en tiedä, löytäisinkö vastaavassa tilanteesta itsestäni. Todennäköisesti minua auttaisi eteenpäin vain viha, ja vaikka se olisi tyhjää parempi, olisi se pitemmän päälle huono polttoaine. Vaikka en asianosainen olekaan, viha on vahva, enkä lainkaan häpeä sitä tunnustaa.

Kysyn, miten kauan tätä siedetään. Missä ovat Peli poikki! -mielenosoitukset? Missä ovat Ei lastenraiskaajia Ouluun, ei lastenraiskaajia minnekään! -huudot? Voivatko ministerit ja puoluejohtajat Sipilä ja Orpo katsoa peiliin ja tuntea ylpeyttä politiikasta, jota ovat harjoittaneet?

Kaikki tämä olisi ollut vältettävissä toisenlaisella politiikalla, politiikalla, joka on monille maailman valtioille itsestäänselvyys, politiikalla, jota yhdessä Suomen eduskuntapuolueista on vaadittu jo vuosia sitten. Räikeintä on, että juuri tämän toisenlaisen politiikan kannattajia on haukuttu mitä törkeimmillä leimasanoilla. Ministerien ohella kysyn näiltä leimaajilta, häpeävätkö he lainkaan. 

[Oula Lintula Facebookissa 12.1.2019]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti