torstai 17. elokuuta 2023

S Ylipormestari Raimo Ilaskivi moittii puoluettaan Kokoomusta jäsendemokratian halveksunnasta presidentinvaalien suhteen

Kokoomuksen presidenttiehdokkaana vuoden 1994 vaaleissa olleen Raimo Ilaskiven mukaan päätös jättää jäsenäänestys väliin viittaa kintaalla puoluedemokratialle.

[Näin oli kuulunut tiivistelmä Helsingin sanomat -lehdessä 14.8.2023 julkaistussa joona Aaltosen kirjoittamassa uutisartikkelissa Raimo Ilaskivi moittii Orpoa ja tapaa valita Stubb puolueen presidentti­ehdokkaaksi.]

2 kommenttia:

  1. Kiitos aiemmin Kykypuolueenakin tunnetun puljun demokratianhalveksinnan, saamme kenties ensi vuonna selville paljonko Suomessa on pölhöpopulisteja:

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/leskinen/aanestaako-polhopopulisti-stubbia/

    Santeri Tubi julisti Kreikan apupaketin yhteydessä tuota pakettia vastustaville, että Kreikan apupaketin jälkeen Kreikassa ja muuallakin Euroopassa asiat ovat kunnossa ja joka muuta väittää on pölhöpopulisti.

    Mikäli siis Tubin mielestä kaikki ei olekaan ollut tuosta asti kunnossa Kreikassa ja muuallakin, ovat hän ja hänen äänestäjänsä siis pölhöpopulisteja.
    Vai väittääkö hän asioiden olevan kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreikka kuitenkin ilmeisesti toteutti jonkinlaisen talouskuriuudistuksen, ja nyt se ei ole enää Euroopan sairas mies. Suomi ehkä on. Kun vain vielä saataisiin rahat takaisin, niin voitaisiin laittaa se kaikkeen kivaan.

      Poista