tiistai 29. elokuuta 2023

S Irakissa on ruvettu yhä islamilaisemmaksi homoseksuaalisuuden suhteen

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vaino kiihtyy Irakissa. Maan parlamentissa on parhaillaan käsittelyssä laki, joka langettaisi jopa kuolemantuomion samaa sukupuolta olevien suhteesta.

Virallisesti kyseessä on prostituution vastaisen lainsäädännön täsmentäminen. Kansanedustaja Raad Al-Maliki haluaisi siihen lisäyksen, joka tekisi samaa sukupuolta olevien suhteista sekä transsukupuolisen identiteetin ilmaisemisesta rikoksen.

Toistuvasti intiimisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa oleva voisi saada elinkautisen tai kuolemantuomion. Homoseksuaalisuuden ”edistämisestä” voisi seurata seitsemän vuoden vankeustuomio ja sakko. 

[Näin oli lausuttu Maailma.net-sivustolla 24.8.2023 julkaistussa Teija Laakson kirjoittamassa uutisartikkelissa Irakissa harkitaan kuolemantuomiota samaa sukupuolta olevien suhteista, media ei saa enää käyttää termiä ”homoseksuaalisuus”.]

2 kommenttia:

  1. Onkoos toi håmåstelu ruvennu lisääntyyn Irakissa juur siähen malliin, että tarttee ruveta trakoonisiin toimenpiteisiin taikka irakilaiset vallan loppuu, ku ei kiinnosta enää kun ruskee reikä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Tai sitten kansalaisvapaudet ovat vain länsimaista hapatusta.

      Poista