lauantai 2. kesäkuuta 2018

S Myytinmurtajat ja ihmisenkorvike nimeltä Boomer

Katselin juuri jakson uusia Myytinmurtajia. Siinä oli melkoisen aidonoloinen ihmisenkorvike törmäystestinukkena nimeltään Boomer. Tällaiset nuket ovat ilmeisestikin tavattoman kalliita. Ja kun ne ällöttävällä tavalla muistuttavat oikeaa ihmistä, niin millaisia ne olisivatkaan, jos niille annettaisiin liikkumiskyky ja keinoälykkyys.

[Tom Kärnä 25.5.2018 sosiaalisessa mediassa eli mm. Diasporassa]

[PS. Diasporasta löydät lisää tietoa mm. täältä.]

3 kommenttia:

  1. Kaikessa ihmisenkaltaisuudessaan törmäystestinuket ovat kuitenkin huikeasti miellyttävämpiä ajatellakin kuin edeltäjänsä:
    ennen nukkeja törmäystesteissä käytettiin oikeita ruumiita, joiden päät oli kääritty vahvoihin siteisiin. Törmäyttäminen tuntui tarpeeksi keljulta jo sinälläänkin, joten kukaan ei halunnut joutua lisäksi katsomaan ruumiin pirstoutuvia kasvoja.

    Tästä syystä sekä ruumiiden yleisestä heikkokuntoisuudesta (suurin osa oli asunnottomien, omaisettomien ikääntyneiden päihdeongelmaisten) johtuen syntyi tarve kehittää testeihin väline, joka antaisi yhteismitallisempia tuloksia ja jota olisi inhimillisesti katsoen helpompi käsitellä tähän tarkoitukseen.

    Näitä miettiessä törmäystestinuket alkavat tuntua jo jokseenkin ei-ihmismäisen esineellisiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, jos näin sen ottaa. Toivottavasti en koskaan silti ala nähdä niistä painajaisia. Kun niitä Myytinmurtajissa tullaan varmaan näkemään jatkossakin.

      Poista
  2. Näköjään Google ei osaa enää toimittaa minulle sähköpostitse tietoa annetuista kommenteista. Pitää aina Bloggerin kansiosta sen sijaan käydä kurkistamassa, että onko niitä.

    VastaaPoista