maanantai 11. kesäkuuta 2018

S Julkkiskokki Anthony Bourdainin Suomi-jakso herätti yhdysvaltalaisia vuonna 2012

Amerikkalaisen julkkiskokki Anthony Bourdainin Suomen vierailun tulos, No Reservations -tv-sarjan Suomi-jakso, esitettiin Yhdysvalloissa maanantaina.

Matkailu- ja ruokahjelman Twitter-tili aktivoitui pian esityksen jälkeen. Suurimman kommenttikokoelman keräsi Helsingissä kiertävä ravintolabaari SpåraKOFF.

- Minä muutan Suomeen. Siellä tarjoillaan olutta raitiovaunuissa, Malek Damiri intoilee.

- Noita tarvitaan tännekin. Julkinen liikenne olisi erittäin suosittua. Minä myisin autoni, juoma- ja hauskanpitoryhmä Firewater sailorsia johtava Jeff Haynes kertoo.

Reaktioita herätti myös kohtaus, jossa Bourdainia kupataan yleisessä saunassa.

- Mitä h…ttiä Suomessa oikein tapahtuu? Bourdainista valutettiin puoli tuoppia verta kuin jossain Saw-leffassa!! Will Hayes ihmettelee.

- Kuppausta suomalaisessa saunassa? Tämä on kakkosena listallani asioista, joita en ikinä kokeile. Ron Jeremy on ensimmäinen!, Dorianna Gray twiittaa.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 15.5.2012 julkaistussa Ville Laakson kirjoittamassa uutisartikkelissa Anthony Bourdainin Suomi-jakso sai amerikkalaiskatsojat twiittaamaan. Ja kyseinen ohjelman jakso esitettiin samana vuonna eli vuonna 2012 myös Suomen televisiossa.]

[Yhdysvaltalainen julkkiskokki Anthony Bourdain oli syntynyt vuonna 1956 ja kuoli vähän ennen 62-vuotispäiväänsä 8.6.2018. Kuolinsyy oli valitettavasti itsemurha.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti