perjantai 8. kesäkuuta 2018

S Italia tienaisi olemalla noudattamatta EU:n sääntöjä maahanmuuttopolitiikassa

Ylen toimittajat tosin kertoivat, että uusia italialaisjohtajia on jo "muistutettu" siitä, ettei maalla ole karkotuksiin varaa ja että ne olisivat todennäköisesti EU-säännösten vastaisia. Tähän ei voi todeta muuta kuin että sen mitä karkotukset maksaisivat, italialaiset saisivat jatkossa moninkertaisesti takaisin vähentyneinä humanitaarisen maahanmuuton kustannuksina.  Enkä jaksa uskoa, että EU tulisi ja ottaisi miehittääkseen saapasmaan, mikäli se toteuttaisi suunnitelmansa.

Itse olenkin enemmän huolissani siitä, että mahtaako uudella hallituksella olla tavoitteena ennemminkin profiloitua kovilla puheilla kuin ryhtyä tosissaan toteuttamaan niitä. Etenkin viiden tähden liikehän on ennalta kirjoittamaton lehti.

Tosiasia kuitenkin on, että mikäli hallitus ei tee maahanmuuttopolitiikassaan kouriintuntuvia tekoja, katoaa siltä myös uskottavuus kansalaisten silmissä samaan tapaan kuin tapahtui Timo Soinin perussuomalaisille/sinisille. Sen kohtalon me kaikki tunnemme.

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 3.6.2018 julkaistussa merkinnässä Maahanmuutto oli tämän aamun mediateema.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti