lauantai 23. kesäkuuta 2018

S Piraattipuolue ei ole enää liberaali, osa 2

Olinkin jo jonkun aikaa seurannut surullisena Piraattipuolueen luisua yhä kauemmas omasta arvomaailmastani. Piraateissa on ollut paljon erittäin fiksuja toimijoita, mutta yhä useampi heistä eroaa -- tai tämän perusteella käytännössä erotetaan -- puolueesta. Kun Lintula tuossa ylempänä mainitsi yhden esimerkin sananvapaudesta, niin tuli mieleeni, että tämä saattaa olla minulle virstanpylväs lakata edes harkitsemasta piraattien äänestämistä. Kun entinen sananvapauden puolustaja erottaa jäsenen tämän käyttämän sanan takia ollaan hyvin lähellä kaikkien vanhojen periaatteiden hylkäämistä.

Ihmettelen myöskin, että onkohan piraateilla noussut absoluuttisella skaalalla mitattuna varsin vaatimaton menestys hattuun. Jos tarkoituksena on kasvaa oikeasti merkittäväksi puolueeksi, niin ei luulisi, että kehityksen tuossa vaiheessa olisi varaa luopua Kerosen kaltaisesta toimijasta.

[liberaali Jani Korhonen 13.4.2018 Jiri Kerosen blogimerkinnän Piraattipuolueen ja omani tiet eroavat - valitettavasti lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti