lauantai 24. helmikuuta 2024

S Tosiedistyksellisillä juutalaisia ei lasketa, eli juutalaisilla ei ole niin väliä

Helmikuussa 2021 ilmestyneen teoksen Jews Don’t Count sarkastis-ironinen nimi tiivistää olennaisen. Juutalaisia ei lasketa, eli juutalaisilla ei ole niin väliä.

Teos nostaa valokeilaan antisemitismin, jota harjoittavat henkilöt ovat muuten hyvinkin kärkkäitä luennoimaan vähemmistöistä ja ihmisoikeuksista. Kun kyse on juutalaisiin kohdistuvista vihateoista, sulkeutuvatkin äkkiä tiedostavan väen silmät, korvat ja suu.

 [Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 4.12.2023 julkaistussa Annamari Sipilän kirjoittamassa kolumnissa Mitäpä väliä on juutalaisilla – ja naisilla.] 

[PS. Kirjoittamansa kolumnin vuoksi toimittaja Annamari Sipilä varmaankin "canceloidaan" tosiedistyksellisten toimesta, ellei ole jo "canceloitu".]

2 kommenttia:

  1. Juutalaisten pahin rikos oli olla muodostamatta Israelista sosialistista valtiota, kuten Stalin oli odottanut;
    olihan juutalaisilla huomattava yliedustus Kominternin johdossa.

    Niinpä Stalin ei vastustanut Israelin valtion perustamista, mutta kun se suuntautuikinLänteen eikä Moskoviaan, raivostui Josif petoksesta ja suuntais tukensa arabeille, että tuhoaisivat Israelin.
    Sama käsky annettiin myös Lännen kommunisteille, eli Hyödyllisille Idiooteille.

    Projekti sen kun jatkuu edelleen, koska kirottu Israel kieltäytyy tulemasta tuhotuksi.
    Mikä röyhkeys, sanoi kapteeni Lammio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Mutta sitten kuitenkin pitävät juutalaisia ikään kuin oman puolen marttyyreina, kun heitä kuitenkin kuoli paljon kansallissosialistien vainoissa.

      Ilmeisesti kibbutsit eivät olleet riittävä peruste Stalinille tukea juutalaisvaltiota.

      Poista