lauantai 3. helmikuuta 2024

S Suomea johtavat natsit, ja suomalaiset lakkolaiset, jotka vastustavat Ukrainan presidenttiä Zelenskyiä

Eilisessä viestissään ryhmä viittasi Suomen lakkoihin ja väitti valheellisesti, että lakoilla vastustettaisiin ”veronmaksajien rahojen käyttämistä [Ukrainan presidentin Volodymyr] Zelenskyin rikollisen hallinnon tukemiseen”.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 2.2.2024 julkaistussa Ville Similän kirjoittamassa uutisartikkelissa Varuste­lekaan hyökännyt hakkeri­ryhmä uhkasi jatkaa iskujaan Suomea vastaan.]

[No ko. rikollisryhmä toistaa Kremlin narraatiota. Se on varmaan samaa mieltä kuin Kreml siitäkin, että Suomea johtavat tätä nykyä natsit. Suomessa on myös omasta takaa suomen- ja ruotsinkielisiä ihmisiä, jotka ovat samaa mieltä tästä väitteestä.]

2 kommenttia:

  1. Moskoviiteilla on propagandassaan edelleen se sama peruspuute kuin Talvisodassa:
    propaganda tehdään vain omille suunnatun mallin mukaan, eikä ymmärretä miten tahattoman koomista siitä tulee kun sitä suunnataan muualle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Suomalaisista sotilaista se saattoi olla huvittavaa. Ja pitkään Neuvostoliiton kommunistit ajoivat Suomeen kahdeksan tunnin työpäivää tajuamatta, että sellainen oli täällä ollut jo varsin hyvän aikaa.

      Poista