keskiviikko 7. helmikuuta 2024

S Tarvitaan kenties myös vaihtoehtoisia keinoja, joilla Suomen talous saataisiin tasapainoon

[...] olisi molemmin puolin järkevää ottaa järki käteen ja rauhoittua hiukan. Ja työntekijäpuolella tehdä ehdotuksia - ministeri Satosen pyytämistä - vaihtoehtoisista keinoista, joilla Suomen talous saataisiin tasapainoon. Tai vaieta, ellei sellaisia ole.

Hallituksessa taas olisi ymmärrettävä mahdolliset ehdotukset vakavasti ja korvata niillä omia suunnitelmia, mikäli ne mahdollistavat samanlaisen lopputuloksen. Lopulta vain lopputulos on tärkeä - eikä se, mitä kautta sinne päästään.

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 2.2.2024 julkaistussa merkinnässä Ay-liike, Hamas ja Che Guevera senaatintorilla.]

[Minä vihaan yhteiskunnallisia mullistuksia, varsinkin demokratian oloissa. Haluaisin kaiken vain soljuvan harmonisesti eteenpäin.]

2 kommenttia:

  1. Kun vaalit menivät viherkommunistien mielestä näin hirmuisesti pieleen, liene parasta lakkauttaa Suomesta edustuksellinen demokratia ja kutsua Manna Sariini takaisin maailman kaikkien aikojen parhaaksi pääministeriksi.
    Rahaministeriksi hän voisi ottaa huligaanipoika Hörhökäen opettamaan kansalle, ettei valtionvelkaa tarvitse maksaa takaisin.

    Sitten vaan jaetaan kaikille kaikkea kivaa kotona ja ulkomailla kustantaen se ottamalla velkaa velan päälle.
    Silloin varmaan olisivat asiat hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreikan tie tulee olemaan meidän tiemme. Mutta sitten lopussa kiitos seisoo, kun yhteiskuntaruumiimme on lopulta muokattu rahavuorien päällä istuvien tahojen ansiosta huippuunsa trimmatuksi laiheliiniksi, joka kyllä pärjää.

      Poista