perjantai 7. heinäkuuta 2023

S Ihmiset voivat hylätä median, jossa heidän oma kokemuspiirinsä ja näkökulmansa ei lainkaan pääse esiin

Kortesuo varoittaa, että ihmiset hylkäävät median, jossa heidän oma kokemuspiirinsä ja näkökulmansa ei lainkaan pääse esiin.

Hänestä on suuri onnettomuus, jos Suomessa käy kuten Yhdysvalloissa, jossa on ”CNN:n totuus ja Fox Newsin totuus” ja kummallakin erilliset yleisönsä.

”He eivät enää ymmärrä toistensa arvoja, tarpeita ja toiveita.”

Tällainen polarisaatio tekee entistä vaikeammaksi kaikkien yhteiskunnan ongelmien ratkaisemisen. 

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehden sivuilla 16.8.2022 julkaistussa Annikka Mutasen kirjoittamassa uutisartikkelissa Viestintä­­kouluttajan mielestä toimittajat ovat tykästyneet niin paljon Sanna Mariniin, feminismiin ja uus­henkisyyteen, että faktatkin ovat jääneet tarkistamatta.]

2 kommenttia:

  1. Ihmiset, jotka hylkäävät valtamedian, jossa heidän oma kokemuspiirinsä ja näkökulmansa ei lainkaan pääse esiin muodostavat valtamedialle ongelman.
    Valtamedia puolestaan muodostaa kansakunnalle ja valtakunnalle ongelman sillä, että edelleen liian monet kansalaiset ovat vain ja ainoastaan sen jakaman "tiedon" varassa ja uskovat sen kaiken.

    Se mahdollistaa henkilökultin luomisen poliittisesta haitakkeesta sekä feminismin ja uushenkisyyden kaltaisen himphampun esittämisen valtavan paljon kannatetumpana ilmiönä mitä ne todellisuudessa ovat.
    Kansakunnan ja valtakunnan edun vastaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naissukupuolen edustajat ovat keskimäärin konformistisempia kuin miessukupuolen edustajat. Siksi voi olettaa, että kun valtamedia luo harhakuvan, että kaikki merkittävät ihmiset kannattavat vihervasemmistolaista maailmankatsomusta, niin siihen sukupuoleen kuuluvat keskimäärin ovat sitten taipuvaisempia omaksumaan sen maailmankatsomuksen.

      Poista