torstai 6. heinäkuuta 2023

S Vasemmisto on tehnyt nk. varsinaisista maahanmuuttajista omia pehmolelujaan

Se, että osa juuri muslimitaustaisista maahanmuuttajista tai heidän lapsistaan on osallisena katujen väkivallasta, ei ole hänen mukaansa sattumaa.

”Tietenkin kyse on kulttuurista”, hän sanoo. Sitä on ollut monissa maissa vaikea sanoa ääneen, niin myös Saksassa.

Mansour arvostelee jyrkästi vasemmistoa, joka on vuosikymmenten ajan tehnyt maahanmuuttajista ”pehmolelujaan”. Hänen mielestään vasemmistossa halutaan ilmentää omaa suvaitsevaisuutta antirasistisella ideologialla, joka ylläpitää ongelmia.

”Haluan, että ihmiset riitelevät kanssani. Mutta en halua elää yhteiskunnassa, jossa ihmisiä listitään heidän mielipiteidensä takia.”

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 5.7.2023 julkaistussa Hanna Mahlamäen kirjoittamassa artikkelissa ”Tietenkin kyse on kulttuurista” – Ahmad Mansour kertoo, mistä katujen väkivalta johtuu.]

2 kommenttia:

  1. Antirasistithan ne niitä nimenomaisia rasisteja juurikin ovat:
    kohtelevat aikuisia afrikkalais- ja lähi-itäläismiehiä pieninä, ymmärtämättöminä lapsina tai suorastaan vaistojensa ja viettiensä varassa toimivina eläiminä, jotka eivät voi mitenkään olla ihmisen tavoin teoistaan vastuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Ja valkoisen länsimaisen ja kristinuskotaustaisen punaista lihaa syövän heteromiehen taakkana ovat maailman synnit.

      Poista