perjantai 7. heinäkuuta 2023

S (Äskeinen elinkeinoministeri) Junnila ei ole pitänyt puhetta äärioikeistolaisessa tapahtumassa

Junnila joutui keskiviikkona heti ministeriuransa alkutaipaleella luottamusäänestyksen kohteeksi, ja sai luottamuksen äänin 95–86.

Syynä luottamusäänestykselle oli, että hän on esimerkiksi pitänyt puheen äärioikeistolaisessa tapahtumassa, ja hän on myös käyttänyt äärioikeiston kanssa flirttailevaa retoriikkaa. Hän on itse kertonut, että kyse on ollut muun muassa leikinlaskusta, pahoitellut toimintaansa ja kiistänyt yhteydet äärijärjestöihin.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 19.6.2023 julkaistussa Jonna Röngän kirjoittamassa uutisartikkelissa Ministeri Junnila on nyt kaikkien huulilla koti­kulmillaan – Yllättäen esiin nostetaan unohdettu uusnatsi 1970-luvulta.]

["Äärioikeistolaisella tapahtumalla" "uutisartikkelissa" ilmeisesti viitataan siihen, että Junnila oli osallistunut Turun islamilaisen terrori-iskun uhrien muistotilaisuuteen. Kai se on sitten hyväksyttävä, että tämä tapahtuma oli äärioikeistolainen siinä missä Norjan joukkomurhaajan Breivikin uhrien muistotilaisuudet.]

2 kommenttia:

  1. No kun se Turun islamistinen terroristi-isku nyt vaan oli sellaista parempaa terrorismia tai ainakin erilaista kuin A.B.Breivikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muslimit ovat luonnostaan vasemmistolaisia ja heillä on oikeus suuttua siitä, että maailmassa on vielä ihmisiä, joilla on eri mielipide asioista kuin heillä. Muslimit myös kannattavat aborttia toisin kuin kristityt. Niin oli sanottu yli 30 vuotta sitten Tiede-lehdessä julkaistussa artikkelissa, joten sen täytyy olla totta.

      Poista