perjantai 7. heinäkuuta 2023

S Halla-aho: Kansallisen kokonaisedun tulee olla presidentin johtotähtenä

Halla-aho totesi ilmoituksensa yhteydessä, että hänestä perussuomalainen arvopohja vastaa sitä, mitä tasavallan presidentiltä voidaan edellyttää.

”Suomi on suomalaisten koti, ja kaiken päätöksenteon perustana pitää olla kansallinen kokonaisetu. Presidentin ei pidä olla yksittäisten eturyhmien asialla, vaan suomalaisten, nykyisten ja tulevien, asialla.”

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 7.7.2023 julkaistussa Veera Paanasen kirjoittamassa uutisartikkelissa Jussi Halla-aho lähtee presidentti­kisaan: ”Suomessa on epä­demokraattisia tendenssejä”, hän sanoi Ylelle.]

2 kommenttia:

  1. Ongelma syntyy siitä, että kansalaiset ovat niin perin kovin erimielisiä nykyisten ja tulevien suomalaisten parhaasta kansallisesta kokonaisedusta.

    Jussin ja järkevien ihmisten mielestä se on länsidemokratioiden kanssa tasaveroista poliittista, taloudellista ja sotilaallista yhteistyötä tekevä itsenäinen kansallisvaltio.
    Harmillisen monen mielestä se onkin Suomen itsenäisyyden täydellinen luovuttaminen Euroopan Neuvostoliiton hallintoalueeksi, jonka kaikki asiat sanellaan Brysselistä.

    Onpa vielä joitakin harhaatikkoja, joiden mielestä Suomi on itsenäinen vasta kuuluessaan Imperialistiseen Roistovaltio Ryssään, mutta nämä ovat onneksi jo todella harvassa.
    Mutta silti – heitäkin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kuitenkin Valta kuuluu kansalle -puolueen johdossa kannatetaan ajatusta, että Maa on litteä, ja sitä ajatusta, että ei oikeastaan tarvitse tehdä vaalityötä, koska Jumala on heidän puolellaan.

      Poista