tiistai 10. maaliskuuta 2020

S Saksan Vasemmistopuolue Linke ajaa varsin rankkoja oikeustoimia rikkaille näiden rikkauden vuoksi

Vasemmistopuolue Linke piti äskettäin strategiakokouksen, jossa keskusteltiin siitä, miten puolue voisi tehdä Saksasta paremman maan. Berliiniläinen vasemmistolainen Sandra L. ehdotti kokouksessa, että ensin pitää tehdä vallankumous ja sen jälkeen pitää ampua yksi prosentti saksalaisista kaikkein rikkaimmasta päästä.

Puolueen puheenjohtaja Bernd Riexinger puuttui tässä vaiheessa puheeseen, mutta sen sijaan, että olisi tuominnut väkivaltapuheet, Riexinger päätti lieventää niitä toteamalla, että pakkotöihin määrääminen riittää.

– Emme me ammu niitä, me panemme heidät hyödylliseen työhön, vasemmistopuolueen puheenjohtaja Riexinger lausui strategiakokouksessa.

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 9.3.2020 julkaistussa uutisartikkelissa Saksan vasemmisto pohti strategiakokouksessaan rikkaiden ampumista: ”Pakkotyöleiri riittää!”.]

[PS. Oma mielipiteeni on, että niin kauan kuin ylipäätään sallitaan palkkatyöläisiä palkkaavien yksityisyritysten olemassaolo, pitää sallia myös rikkaiden ihmisten olemassaolo. Muuten joudutaan tytäryritysyhteiskunnaksi. Jos kautskylainen vallankumous on joskus tarpeen, niin sen tapahduttua riittänee, että verotetaan rikkaudet rikkailta pois. Rikkaita ei tarvitse eikä pidä tappaa, eikä heitä mielestäni tarvitse myöskään laittaa pakkotyöleirille.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti