keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

S Hitler ja Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue rakastivat eläimiä kuten Vihreät

Sekä Hitler että monet hänen lähimmistä miehistään olivat kasvissyöjiä. Kun natsit nousivat valtaan vuonna 1933, he hyväksyivät oitis kattavan eläinsuojelulain, joka rankaisi ankarasti eläinten kaltoinkohtelusta.

"Uudessa valtakunnassa eläinten kaltoinkohtelu ei ole sallittua", totesi Hitler, joka laati myös ankaria lakeja metsästyksestä ja eläinkokeista.

Hitlerin kakkosmies Hermann Göring totesi elokuussa 1933 radiohaastattelussa, että saksalaiset, jotka "yhä luulevat, että he voivat kohdella eläimiä kuin elotonta omaisuutta", lähetetään keskitysleireille.

Göring myös laati tiukat määräykset esimerkiksi hevosten kengitystavoista. Tiettävästi hän lähetti keskitysleirille kalastajan, joka oli käyttänyt sammakkoa syöttinä.

[Näin oli lausuttu Historianet-sivustolla 3.3.2020 julkaistussa Emrah Sütcün kirjoittamassa artikkelissa 7 asiaa, joita et tiennyt natseista. Jätän armollisesti linkittämästä sitä tänne, koska artikkeli on maksumuurin takana (itse käytän sen kiertääkseni erästä selaimen lisäosaa).]

[PS. Vaikka natsipuolue ja Suomen Vihreät ovatkin eläintensuojelua koskevissa katsannoissaan melko lailla samaa mieltä, niin täytyy huomauttaa tähän lopuksi, että Vihreät ei ole esim. verenperintöä ja Johtajaa palvova syvän rasistinen ja poliittista väkivaltaa kannattava demokratian vastainen aate. Lisäksi haluaisin sanoa, että itsekin kannatan eläintensuojelua eikä tämä tee minustakaan natsia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti