maanantai 23. maaliskuuta 2020

S Helsingin sanomat -lehti kuulostaa välillä Keijo Kaarisateelta

Eräänlaisena vastauutisena monikulttuurisuuskokeilun jatkuvasti tuottamalle kielteiselle näytölle Helsingin Sanomat sytytti näyttöpaneeleihin vihervasemmistolaista unelmaa edustavan uutisläimäytyksen, joka on eräänlainen positiivista erityiskohtelua mainostavan journalismin jättiläispieru. Otsikkona on: Ruskeat tytöt ja Otava perustavat koulutusohjelman ei-valkoisille kirjoittajille: ’Halusimme purkaa näkymättömiä rakenteita’”.

Sanasto on kuin parodiapoliisi Keijo Kaarisateen tai hänen muusansa Aisa Kantolan kynästä, paitsi että harrastelijakirjoittaja Koko Hubaralle luovutettua hanketta rahoittavat avokätisesti Otava ja Otavan kirjasäätiö.

Tapaus antaa jälleen näyttöä siitä, millä tavoin myös kirjojen kustannusporras on uutistoiminnassa olevan valtamedian tavoin monikulttuuri-ideologian aisankannattaja. Sinnikkyys, jolla ulkomaalaistaustaisia ajetaan ilman mitään todellisia ansioita rahoitusputkeen kuin käärmettä pyssyyn, ei näytä pysähtyvän monikulttuuri-ideologian hedelmiin, joiden tuloksena muutamilta revitään irti pää. Asiaa voidaan puolustella vain sillä, että näin syntyy ainesta todenperäiseen ja faktajournalismia edustavaan rikoskirjallisuuteen, jonka ei tarvitse olla enää fiktiota.

Tällaiseen vierasperäisyyden suosimiseen ei ole nähdäkseni kotimaisessa julkaisutoiminnassa vähäisintäkään tarvetta. Kulttuuripoliittisen internatsismin sijasta pitäisi suosia nimenomaan suomalaista ja kantasuomalaisten omin voimin tuottamaa julkaisutoimintaa vieraita ja universaaleja tappajakulttuureita vastaan.

Rasismin määritelmiä seuraten Otavan ”ei-valkoisille” suunnattu hanke täyttää lähes minkä tahansa löyhästikin punotun rasismin käsitteen määritelmän. Yleisesti katsotaan, että ”rasismi on oppi tai ideologia, jonka mukaan rodulliset tai etniset erot ihmisryhmien välillä oikeuttavat ryhmien välisen epätasa-arvon”.

[filosofi Jukka Hankamäki blogissaan 26.1.2020 julkaisemassaan merkinnässä Valemedia hautasi viikon jymyuutisen – täytti sivunsa vasta- ja peitejutuilla.]

[PS. Keijo Kaarisade on internet-ilmiö, joka matkii ulostuloissaan menestyksekkäästi Helsingin poliisin ylikomisario Jari Taposta, joka poliisin ylijohdon valtuuttamana julistaa poliittisia mielipiteitään virkamiehen ominaisuudessa Twitterissä. Linkkejä, oi, katso:]

Keijo Twitterissä

Keijo Facebookissa

[Keijo Kaarisade pitää myös blogia, jossa julkaisee kuitenkin suhteellisen harvakseltaan. Blogissaan mies esiintyy enemmän omana itsenään.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti