lauantai 28. maaliskuuta 2020

S Koronaviruksen ympärille on syntynyt mitä mielikuvituksellisempia tarinoita ja salaliittoteorioita

Viruksen leviämiselle on myös synnytetty mitä mielikuvituksellisempia tarinoita ja salaliittoja. 5G-verkon syntymiseen on sinänsäkin liittynyt perusteettomia väitteitä mutta nyt se on saatu kätevästi yhdistettyä myös koronaan. Peruste viruksen levittämiseen olisi ylikansoituksen vähentäminen.

Viruksen leviämispaikat ovat todettu olevan samoja, joissa myös 5G on otettu käyttöön. Se ei väitteiden mukaan johdu siitä, että siellä missä on enemmän ihmisiä, on myös 5G ja enemmän kontakteja ihmisten välillä. Sen sijaan se johtuu siitä, että 5G-verkkoa käytetään viruksen aktivoimiseen.

Salaliittoväitteiden mukaan virus on annettu rokotuksissa ja aktivoidaan 5G-verkon avulla. Tätä muka tukee väite, että Wuhanin alueella, jossa virus alkoi levitä, oli myös sairaaloihin asennettu 5G. Salaliittoon uskovilla tämä ei tietenkään selity sillä yksinkertaisella seikalla, että sairaalan ruuhkautuessa, nopealle verkolle syntyi tarve ja 5G:tä käytettiin. Selitys olisi liian yksinkertainen ollakseen totta.

[lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti blogissaan 22.3.2020 julkaisemassaan merkinnässä Koronaepidemia ruokkii haaskalintuja]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti