torstai 5. maaliskuuta 2020

S Brad Pitt on verinen paska

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pidetyssä Oscar-gaalassa jo ensimmäinen voittaja Brad Pitt avasi kiitospuheensa Trumpin vastaisella lausunnolla. Kyseessä oli piikki Trumpin viime viikolla päättyneelle virkarikosoikeudenkäynnille:

– He kertoivat, että minulla on puheaikaa vain 45 sekuntia, mikä on 45 sekuntia enemmän kuin John Boltonilla senaatissa. Ehkä Quentin Tarantino tekee elokuvan siitä. Aikuiset tekevät asiat oikein, Pitt sanoi hurraavalle yleisölle.

Brittitoimittaja Piers Morgan huomautti, että Tarantinon leffoissa aikuiset harvemmin tekevät asioita oikein: ohjaajalla on fetissi äärimmäisestä väkivallasta. Hänen elokuvissaan aikuiset murhaavat, ampuvat ja pilkkovat sumeilematta. Pitt itse pokkasi pystinsä elokuvasta, jonka loppuhuipennuksessa hänen kollegansa kärventää tuskissaan kirkuvaa puolustuskyvytöntä naista liekinheittimellä. Siinähän julistat #metoota, kun naisen vartalosta putoilevat lihapalat uima-altaaseen. 

[Näin oli lausuttu Sanna Ukkolan kolumnissa Kumpi poseeraa falskimmin: pyllistävä Kim Kardashian vai ilmastonmuutosta itkevä Oscar-voittaja?, joka oli julkaistu 13.2.2020 Iltalehdessä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti