perjantai 26. toukokuuta 2023

S Trumpille kannattajat sallivat paljon

Trumpilta sallitaan sellaista, mitä ei sallita parhailta ystäviltä tai sukulaisilta. Kaiken anteeksiantava tai mistään piittaamaton fanaattinen ja kulttimainen kannatus on poikkeuksellinen luku Yhdysvaltain poliittisessa historiassa. Jopa hartaimmat kristityt rukoilevat Trumpin uudelleenvalinnan puolesta.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 25.5.2023 julkaistussa Pekka Mykkäsen kirjoittamassa uutisartikkelissa Trumpin väki valmistelee likaista vaalia.]

[Mutta ei kai tässä kannattajien sallivuudessa paljoa muusta ole kyse kuin keskisormen näyttämisestä tavallisemman kansan unohtaneelle eliitille. Ylivoimainen valtaosa Donald Trumpin kannattajista tuskin pitää Trumpin sikailuista. He vain pitävät vaihtoehtoa miehelle kauheampana, kaikesta tuosta huolimatta.]

1 kommentti:

  1. Sallivathan Washingtonin Wanhamiehen kannattajatkin idolilleen todella paljon.

    Trumpin POTUS-kaudella Nancy Peloissaan kirkui hysteerisenä kuinka Trump saattaa räjäyttää maailman aivan kohta ja hetipian, koska hänellä on se Punainen Nappi!!
    Nyt ei Nancy ole lainkaan Peloissaan, vaikka se Punainen Nappi on dementikolla, jolta aika ja paikka ovat tuon tuostakin hävöksissä.

    VastaaPoista